,

Review Xtorm Connect 5000 – Powerbank elegant cu cabluri Lightning si microUSB integrate

Share

Xtorm Connect 5000 este un powerbank cu un design elegant si care are integrate doua cabluri de incarcare pentru dispozitivele apple si dispozitivele ce inca folosesc microUSB. Integrarea cablurilor in powerbank este o idee foarte practica pentru multi utilizatori. Acestia au posibilitatea sa isi incarce orice dispozitiv fara cabluri suplimentare. Capacitatea de 5000 mAh ofera doua incarcari complete majoritatii telefoanelor inteligente din ziua de astazi. Performanta impresionanta pentru un powerbank cu o grosime de 8.9 mm. Peste carcasa metalica Xtorm Connect 5000 are aplicata o husa din piele cusuta.

 

 

Specificatii cheie:

 

  • Capacitate: 5000 mAh;
  • Baterie de tip Li-Polymer;
  • Design elegant si compact;
  • Cabluri Lightning si microUSB integrate;
  • Curent de incarcare de 2A la 5V;
  • Greutate: 157 grame;
  • Dimensiuni: 141.6 x 69 x 9 mm.

 

 

 

 

Inspectie Vizuala

 

Xtorm Connect 5000 (2) Xtorm Connect 5000 (4) Xtorm Connect 5000 (3)

Xtorm Connect 5000 are un ambalaj de calitate ilustrat cu toate specificatiile.

Xtorm Connect 5000 (5)

In cutie gasim: Xtorm Connect 5000, manual de utilizare si un cablu microUSB pentru incarcare.

Xtorm Connect 5000 (9)

Xtorm Connect 5000 incape cu usurinta in palma.

Xtorm Connect 5000 (11)

Cablurile integrate se gasesc la capete, acestea fiind acoperite de un strat de cauciuc flexibil.

Xtorm Connect 5000 (12) Xtorm Connect 5000 (13)

Iata si cablurile fotografiate de aproape.

Xtorm Connect 5000 (8) Xtorm Connect 5000 (7)

Xtorm Connect 5000 are un design metalic slim, iar cablurile de la capete se integreaza perfect in carcasa.

Xtorm Connect 5000 (10)

Iata portul microUSB de incarcare alaturi de butonul pentru pornire si verificarea nivelului de incarcare.

Xtorm Connect 5000 (1)

Xtorm Connect 5000 este un powerbank aparte ce incape in buzunarul costumului sau in bagaj fara sa ocupe prea mult spatiu.

Cablurile integrate si designul elegant il fac o alegere perfecta.

 

 

Utilizare

 

Xtorm Connect 5000 ofera suficienta capacitate cat sa incarci un iPhone SE de aproape trei ori, incarcarea se face la 2A si dureaza sub 60 de minute. Avantajul major este faptul ca nu mai ai nevoie sa ai la tine mereu cabluri suplimentare pentru incarcarea telefonului. Este suficient sa incarci acumulatorul extern si esti pregatit pentru plecare. Daca ai telefon cu port lightning sau microUSB vei fi mereu alimentat cu energie.Carcasa exterioara este realizata din aluminiu, iar peste este lipita husa din piele artificiala ce ofera un aspect elegant. Este un acumulator foarte subtire ce poate fi transportat fara probleme in buzunare stramte. Designul slim ajuta in timpul incarcarii telefonului deoarece nu incomodeaza.

 

In timp ce incarca si este incarcat Xtorm Connect 5000 nu se incalzeste. Protectiile cu care vine in dotare par sa isi faca treaba excelent. Acestea sunt implementate pentru a proteja dispozitivele incarcate si utilizatorul in timpul folosirii. Timpul de incarcare al acumulatorului este de 2,5 ore la un curent de 2A. Folosesc Xtorm Connect 5000 de aproape o luna si nu am avut nici o problema cu el pana acum.

 

 

Concluzie

 

Xtorm Connect 5000 este un powerbank subtire si bine construit. Cu o capacitate de 5000 mAh si cabluri lightining si microUSB el reuseste sa incarce de 2 ori un iPhone 7. Majoritatea telefoanelor de varf precum Galaxy S8, Google Pixel, OnePlus 5, Huawei P10 pot fi incarcate odata si jumatate. Acumulatorul este foarte compact si poate fi strecurat in orice buzunar. Il recomand cu caldura persoanelor ce au nevoie de un produs de calitate. Cablurile integrate si designul il fac un produs usor de recomandat.

Xtorm Connect 5000 este disponibil la un pret de 279 lei la magazinul Xtorm.ro ( vezi oferta ).

Daca esti in cautarea unui sistem de editare foto sau video configurat de la zero pentru nevoile tale, ai ajuns unde trebuie. Dupa o mini sesiune de consultanta rapida putem pune la punct un Desktop PC mic sau mare pentru post-procesare de continut sau grafica.

Consultanta personalizata

Configurare personalizata

Eficienta

Sari la conținut