,

Epson prezinta primul proiector laser 3LCD

Publicat in

Share

Epson prezintă două noi game de proiectoare instalabile şi primul proiector laser 3LCD de 25.000 lm din lume. Noile produse sunt expuse în premieră în cadrul Integrated Systems Europe (ISE) 2016, cel mai mare târg de afișaj comercial și cea mai mare expoziție internațională B2B din Europa, unde Epson va avea cea mai mare prezență de la înființarea evenimentului și până în prezent. Proiectoarele vor putea fi testate la Standul H90, în Hala 1. Noile proiectoare includ primele modele laser instalabile de la Epson, care utilizează o serie de inovații tehnologice, a căror lansare face parte din strategia de consolidare a poziției companiei pe piață.

 

O demonstrație a capacităților tehnologice Epson, acest nou produs cu sursă de lumină laser de 25.000 lm marchează punctul culminant al cercetării, dezvoltării şi testării îndelungate. Rezultatul este un produs echipat cu numeroase tehnologii avansate, inovatoare şi caracteristici flexibile pentru a oferi modelului EB-L25000U un număr mare de posibile utilizări pe piaţa de proiectoare instalabile. Epson va anunţa mai târziu anul acesta specificaţiile complete ale produselor.

Epson EB-L25000U

 

Noile game de proiectoare fixe Epson

 
Seria EB-L1000U (EB-L1500U, EB-L1505U, EB-L1405U, EB-L1300U, EB-L1200U, EB-L1100U) duce Epson într-o nouă epocă a proiectoarelor instalabile. Modelele conțin tehnologie laser inovatoare şi o gamă de caracteristici flexibile pentru a elimina potențialele dificultăți la instalare și necesitatea întreținerii. Corporaţiile, instituţiile de învăţământ superior, obiectivele turistice, precum şi companiile de închirieri şi cele de semnalistică digitală pot oferi acum prezentări captivante, de calitate superioară. Pentru cei care au nevoie de imagini Full HD foarte luminoase, gama include modelul EB-L1500U, primul proiector laser 3LCD WUXGA de 12.000 lm din lume . Pentru a oferi utilizatorilor un plus de siguranţă, toate produsele din această gamă au o garanție de 5 ani sau 20.000 de ore.

 

Pe lângă aceste noi modele laser, Epson prezintă noua gamă EB-G7000 (EB-G7800, EB-G7200W, EB-G7000W, EB-G7905U, EB-G7900U, EB-G7400U) de proiectoare instalabile de calitate superioară. Aceasta folosește în continuare tehnologia bazată pe lămpi și este dedicată corporațiilor și instituțiilor de învățământ superior. Ideală pentru utilizarea în săli de conferinţe, amfiteatre sau săli de clasă mari, noua gamă beneficiază de numeroase îmbunătăţiri ale funcţionalităţii şi utilităţii pentru a contribui la transformarea spaţiilor mari cu ajutorul prezentărilor cu aspect profesional de înaltă calitate.

 

„Noile game de proiectoare, precum şi modelul de 25.000 lm care urmează să fie lansat, vor contribui la consolidarea poziției Epson de competitor de top pe piața de proiectoare instalabile. Toate modelele sunt echipate cu tehnologie 3LCD şi amplificare 4K, ceea ce înseamnă că utilizatorii vor beneficia de imagini în culori vii, cu o claritate şi cu detalii excepționale. În plus, noua gamă de lentile motorizate, care include și lentilele opționale pentru distanțe ultrascurte (UST), oferă produselor o adevărată flexibilitate de 360⁰ la instalare, permiţându-le să fie amplasate aproape oriunde fără a pierde din luminozitate şi fără a distorsiona imaginea”, spune Daniel Rose, Product Manager la Epson Europe.

 

Pe lângă aceste lansări, vizitatorii standului Epson pot vedea o serie de produse şi soluţii deja existente pe piață destinate segmentului de videoproiectoare profesionale:

 
• Pot urmări cum proiectoarele Epson dau viață unei maşini de F1 prin intermediul mapării 3D, utilizând soft-ul dezvoltat de MCLCreate;
• Pot vedea în acţiune un proiector Epson WUXGA de 7.000 lm alături de trei proiectoare concurente pentru a observa diferențele privind luminozitatea pe culoare, acurateţea şi volumul culorii, care pot fi obţinute prin intermediul tehnologiei 3LCD, în comparație cu tehnologia DLP concurentă;
• Pot discuta cu experţi în domeniu care le vor oferi sfaturi şi îndrumări cu privire la CoverPlus365. Pot afla cum este posibil ca Epson să ofere cel mai bun service din clasa sa şi asistență locală de excepție;
• Pot descoperi modul în care soluţia interactivă pentru săli de curs EB-595Wi poate să ajute profesorii să creeze pentru elevi și studenți un mediu interactiv, care stimulează colaborarea;
• Pot afla avantajele pe care le oferă modelul EB-1430Wi, care beneficiază de o funcţie pentru tablă albă şi de interactivitate tactilă.
Compania Epson va fi prezentă la ISE 2016 în Hala 1 la Standul H90 între 9 și 12 februarie 2016.

 

EB-L25000U va fi disponibil de la sfârşitul anului 2016.

Modelele Epson EB-L1300U, EB-L1200U, EB-L1100U, EB-L1405U vor fi disponibile din iulie 2016, iar EB-L1500U şi EB-L1505U din luna octombrie a acestui an.

Noua serie EB-G7000 (EB-G7800, EB-G7200W, EB-G7000W, EB-G7905U, EB-G7900U, EB-G7400U) va fi disponibilă din mai 2016.

Daca esti in cautarea unui sistem de editare foto sau video configurat de la zero pentru nevoile tale, ai ajuns unde trebuie. Dupa o mini sesiune de consultanta rapida putem pune la punct un Desktop PC mic sau mare pentru post-procesare de continut sau grafica.

Consultanta personalizata

Configurare personalizata

Eficienta

Sari la conținut