,

Sony anunta o noua serie de SSD-uri SL-E – Securitate si viteza intr-un pachet compact

Share

Sony își extinde portofoliul de dispozitive Solid-State Drive (SSD) din gama SL-E. Noul model este un SSD extern de mare capacitate ( 240~960 GB ), suficient de mic cât să încapă în buzunar, dar suficient pentru transfer sigur și de mare viteză a datelor.

 

Conceput pentru a răspunde nevoilor unor fotografi si videografi profesioniști , dispozitivul extern solid-state drive este mai mic decât un card bancar, așa că poate fi transportat oriunde și oferă capacități de stocare de până la 960 GB care pot păstra toate fișierele importante la îndemână.

SSD-ul este echipat cu porturi compacte și reversibile USB Type-C, dar și cu port standard-A. Echiparea cu ambele tipuri de porturi asigură compatibilitatea cu o gamă largă de dispozitive, inclusiv Mac și PC-uri cu Windows, dar și smartphone-uri și tablete Android.

 SSD Sony SL-E (3)

Drive-ul SL-E este o soluție excelentă pentru profesioniștii din domeniul fotografiei digitale. Interfața USB 3.1 Gen 2 oferă o conexiune de capacitate mare, ultra-rapidă pentru PC, ceea ce transformă dispozitivul în partenerul perfect pentru cei care au nevoie de tethering de înaltă performanță pentru fotografierea cu camere precum noul Sony A7 III( review ).

Viteza de transfer de date de până la 540 MB/s (citire) și 520 MB/s (scriere) e recomandată pentru backup rapid și lucru direct din SSD. Foarte util pentru ședințele foto sau pentru profesioniștii care au nevoie să stocheze și să trasporte ușor un volum mare de date la care să aibă acces rapid.

SSD Sony SL-E (1) 

Siguranța datelor

Drive-ul SL-E folosește memorie flash, fără componente mobile în interior, ceea ce îmbunătățește rezistența la șocuri și reduce șansele de apariție a defectelor mecanice și pericolul pierderii datelor. SL-E încorporează, de asemenea, software-ul ENC DataVault Lite care oferă securitate completă pentru fișiere.

 SSD Sony SL-E (2)

 Noile SSD-uri Sony SL-E sunt disponibile in variante de 240,480 si 960 GB cu preturi cuprinse intre 800 lei si 2250 lei. Produsele sunt disponibile in mod teoretic din aceasta luna la PC GarageCEL.roevoMAG eMAG.

Daca esti in cautarea unui sistem de editare foto sau video configurat de la zero pentru nevoile tale, ai ajuns unde trebuie. Dupa o mini sesiune de consultanta rapida putem pune la punct un Desktop PC mic sau mare pentru post-procesare de continut sau grafica.

Consultanta personalizata

Configurare personalizata

Eficienta

Sari la conținut