,

Noul QNAP TS-451D2 este aici – Un NAS multimedia cu procesor Intel si 4 sertare

Share

Noul Qnap TS-451D2 are la bază un procesor Intel Celeron J4025 dual-core la 2 GHz (cu frecvențe de vârf de până la 2,9 GHz), fiind disponibil cu 2GB sau 4GB memorie DDR4 (suportă până la 8GB dual-channel). TS-451D2 beneficiază de 4 porturi USB 3.2 Gen1 și 2 porturi Gigabit Ethernet, pentru opțiuni mai largi de conectivitate și fluxuri de lucru cursive. Snapshot-ul LUN, bazat pe blocuri, oferă protecție și restaurare a datelor pentru a ajuta la protejarea împotriva amenințărilor de tip ransomware.

Specificații principale
  • TS-451D2-2G: patru sertare, memorie RAM 2GB DDR4 (suportă până la 8GB dual-channel)
  • TS-451D2-4G: patru sertare, memorie RAM 4GB DDR4 (suportă până la 8GB dual-channel)

 

Nu sta deloc rau pe partea de conectivitate

TS-451D2 are o mulțime de funcționalități multimedia, făcându-l o soluție ideală pentru backup-ul multimedia, partajare și streaming. QuMagie (aplicația QNAP pentru administrarea fotografiilor cu ajutorul AI) ajută utilizatorii să își organizeze fotografiile, în timp ce ieșirea HDMI 2.0 permite redarea directă a videoclipurilor 4K (4096 x 2160) 60Hz, videoclipurile 4K putând fi transcodate în formate de fișiere universale pentru redare pe dispozitivele mobile.

 

TS-451D2 suportă, de asemenea, streaming video prin Plex, televizoare smart sau receptoare cu Plex Media Server sau aplicațiile Cinema28 de la QNAP. Portul frontal al serverului TS-451D2 permite demararea copierii fara efort. Magazinul de aplicații integrat furnizează o gamă largă de aplicații pentru a ajuta utilizatorii să câștige o mai mare funcționalitate și utilitate de la serverul lor NAS TS-451D2. Virtualization Station poagăzdui multiple mașini virtuale,iar QVR Pro sau Surveillance Station poate ajuta la construcția unui sistem de supraveghere cu camere IP.

 

 

NAS-urile QNAP sunt disponibile in Romania  la PC Garage ( vezi oferta )eMAG ( vezi oferta ) evoMAG ( vezi oferta ) si CEL.ro ( vezi oferta ).Link-urile din acest articol sunt de afiliere, iar daca le folositit sustineti blogul!

 

Daca esti in cautarea unui sistem de editare foto sau video configurat de la zero pentru nevoile tale, ai ajuns unde trebuie. Dupa o mini sesiune de consultanta rapida putem pune la punct un Desktop PC mic sau mare pentru post-procesare de continut sau grafica.

Consultanta personalizata

Configurare personalizata

Eficienta

Sari la conținut