,

NVIDIA integreaza plăci grafice GeForce RTX in peste 40 de laptopuri – 16 modele noi cu design Max-Q

Publicat in

Share

NVIDIA a anunțat astăzi că producătorii de top din lume lansează pe piață un număr record de laptopuri pe baza arhitecturii sale revoluționare Turing. Mai mult de 40 de modele noi de laptopuri în peste 100 de configurații vor fi disponibile în cursul acestei luni. Acestea vor fi alimentate de plăcile grafice NVIDIA  GeForce  RTX, care combină performanțele shaderelor de generație nouă cu ray tracing în timp real și AI care diminuează diferențele dintre filme și jocuri. Laptopurile care au la bază arhitectura Turing vor avea plăci grafice din întreaga familie GeForce RTX – de la RTX 2080 până la RTX 2060.

   NVIDIA Mobile RTX - Max-Q (1)

RTX întâlnește Max-Q

 

 

Șaptesprezece noi modele dispun de design Max-Q, o abordare inovatoare pentru realizarea celor mai subțiri, mai rapide și mai silențioase laptopuri de gaming din lume. Max-Q vine cu o combinație perfectă pentru gaming cu un design elegant, laptopurile fiind mai subțiri de 20 mm, cu margini mai înguste, afișaj de 144 Hz și o autonomie mai mare.

 

Designul Max-Q și tehnologia NVIDIA RTX definesc noua generație de laptopuri subțiri, de înaltă performanță. Cu o putere de două ori mai mare decât o consolă PlayStation 4 Pro, laptopurile pot rula cele mai noi jocuri cu ray tracing, cum ar fi Battlefield V, la 60 de cadre pe secundă.

NVIDIA Mobile RTX - Max-Q (2)

Laptopurile cu cele mai noi plăci grafice GeForce RTX vin, de asemenea, dotate cu:

 

  • WhisperMode – permite laptopurilor cu GeForce Experience să ruleze mult mai silențios în timpul jocului gestionând ritmul cadrelor în timp ce configurează și setările grafice pentru o eficiență energetică optimă.

 

  • NVIDIA Battery Boost  – permite laptopurilor cu GeForce Experience să aibă o autonomie a bateriei de 2 ori mai mare.

 

  • NVIDIA G-SYNC – permite rate de reîmprospătare de până la 144 Hz pentru un gameplay fără probleme. (Disponibil pe anumite modele)

 

NVIDIA Mobile RTX - Max-Q (4)

 

Crearea de conținut

 

Pe lângă performanța excepțională a jocurilor, laptopurile cu GeForce RTX sunt platforme mobile puternice pentru milioane de editori video, animatori 3D, broadcasteri de jocuri și alți creatori de conținut care au nevoie de hardware performant pentru a-și face munca într-un mod mai rapid și mai profesional.

 

Ray tracing-ul duce randarea de la minute la secunde, permițându-le specialiștilor în animație să lucreze interactiv cu modelele lor – cu iluminare, reflexii și umbre exacte. Funcțiile de procesare video NVIDIA RTX le permit editorilor video să lucreze cu clipuri neprocesate de până la 6K în timp real și permit crearea unor stream-uri de înaltă calitate pentru Twitch.

 

NVIDIA Mobile RTX - Max-Q (3)

 

Disponibilitate

 

Laptopurile cu GeForce RTX vor fi disponibile începând din 29 ianuarie de la producătorii de top din lume, printre care se numără Acer, Alienware, ASUS, Dell, Gigabyte, HP, Lenovo Legion, MSI, Razer și Samsung. De asemenea, acestea vor fi disponibile la producătorii locali și fabricanți de sisteme, printre care Aftershock, CyberPower PC, Hasee, Maingear, Mechrevo, Mouse, Origin PC, PC Specialist, Scan, Schenker, Terrans Force și Thunderobot.

 

Placile video pentru desktop ( Nvidia RTX 2080 Ti, RTX 2080 si RTX 2070 ) pot fi achizitionate de la PC Garage ( vezi oferta ) CEL.roevoMAG eMAG..

Daca esti in cautarea unui sistem de editare foto sau video configurat de la zero pentru nevoile tale, ai ajuns unde trebuie. Dupa o mini sesiune de consultanta rapida putem pune la punct un Desktop PC mic sau mare pentru post-procesare de continut sau grafica.

Consultanta personalizata

Configurare personalizata

Eficienta

Sari la conținut