,

NVIDIA lansează GeForce GTX 1050 Ti și 1050

Publicat in

Share

NVIDIA lansează astăzi plăcile grafice GeForce GTX 1050 și GeForce GTX 1050 Ti, construite pe arhitectura Pascal, cu prețuri recomandate de 620 lei, respectiv 760 lei. Ambele produse permit rularea jocurilor la o rată de 60 de cadre pe secundă. Construite pe arhitectura Pascal, la fel ca cele mai avansate plăci grafice din lume, GTX 1050 și 1050 Ti le permit jucătorilor pe PC să experimenteze gaming-ul în condiții de joc foarte bune, fiind indicate în special gamerilor începători.

 

PC-ul este principala platformă de gaming

 

Cele  două noi plăci grafice le oferă gamerilor începători ocazia să se alăture unei mari comunități de gaming. Jocurile pe PC sunt extrem de populare pentru că sunt deschise, dinamice și pot fi actualizate, iar dezvoltatorii lansează mai multe jocuri pentru PC decât pentru orice altă platformă. De la jocurile de tip first person shooters (FPS) la zone compacte de luptă online, de la jocuri de strategie la cele de tip simulări, PC-ul oferă cele mai variate experiențe de gaming.

 

Cu GTX 1050 și 1050 Ti, aceștia vor putea juca cele mai populare jocuri de azi la o rată de 60 de cadre pe secundă, consumând doar 75 wați. Atât GTX 1050, cât și 1050 Ti sunt deosebit de rapide, GTX 1050 Ti fiind în medie cu 40% mai rapidă  și cu mai mult de 128% mai eficientă din punct de vedere al consumului de energie decât cel mai apropiat produs concurent la viteze standard (1), demonstrând din nou capabilitățile arhitecturii Pascal și a gamei de plăci grafice GeForce GTX.

 

Nvidia GTX 1050 Ti

Un hardware puternic are nevoie de un soft la fel de puternic

 

GeForce reprezintă mai mult decât brand-ul numărul 1 în segmentul jocurilor pe PC.  În prezent există peste 100 de milioane de gameri pe PC care utilizează GeForce, fiind astfel cel mai popular brand de pe Steam și cel mai popular GPU din iCafe-urile din întreaga lume. Atunci când jucătorii profesioniști concurează pentru premii de zeci de milioane de dolari, brandul în care au cea mai mare încredere este GeForce.

 

În plus față de sistemul hardware performant, NVIDIA a creat un software la fel de puternic. Peste 300 de specialiști în grafică au colaborat îndeaproape cu dezvoltatorii de jocuri pentru a integra cele mai noi tehnologii în noile titluri. NVIDIA livrează drivere Game Ready pentru cele mai noi jocuri, astfel încât gamerii din întreaga lumea să se poată bucura de cea mai bună experiență de joc. Prin intermediul aplicației GeForce Experience  jucătorii beneficiază de actualizări rapide, optimizări automate ale jocului, partajarea experiențelor de joc preferate, dar și de cadouri.

 

GTX 1050 și GTX 1050 Ti: disponibile tuturor

 

Plăcile grafice GTX 1050 și 1050 Ti customizate vor fi disponibile prin intermediul partenerilor NVIDIA GeForce, precum ASUS, EVGA, Gainward, Galaxy, Gigabyte, iGame, Innovision 3D, MSI, Palit, PNY și Zotac. Partenerii NVIDIA GeForce formează o rețea globală care va livra plăcile grafice GTX 1050 și 1050 Ti gamer-ilor din 238 de țări și teritorii. GTX 1050 Ti va fi disponibilă începând cu 25 octombrie, iar GTX 1050 din 8 noiembrie.

 

Pentru detalii despre specificațiile GeForce GTX 1050 și GTX 1050 Ti, vă rugăm să vizitați pagina GeForce.co.uk.

Daca esti in cautarea unui sistem de editare foto sau video configurat de la zero pentru nevoile tale, ai ajuns unde trebuie. Dupa o mini sesiune de consultanta rapida putem pune la punct un Desktop PC mic sau mare pentru post-procesare de continut sau grafica.

Consultanta personalizata

Configurare personalizata

Eficienta

Sari la conținut