,

NVIDIA lansează seria GeForce RTX SUPER – Mai multă putere și ray tracing în timp real

Share

NVIDIA își extinde astăzi seria de plăci grafice pentru jocuri video și lansează GeForce RTX 2060 SUPER, GeForce RTX 2070 SUPER și GeForce RTX 2080 SUPER. Noile plăci grafice GeForce RTX SUPER sunt rezultatul unei perioade de aproape un an de optimizare arhitecturală și a proceselor de lucru și aduc cea mai rapidă performanță pentru experiența de gaming și cea mai bună eficiență a consumului, dintre toate plăcile grafice din clasa lor. De asemenea, acestea le oferă gamerilor combinația perfectă între o performanță de top și funcții de ultimă generație.

 

 

Ray tracing este tehnica grafică avansată folosită pentru a le oferi filmelor efecte vizuale ultra-realiste. Numai plăcile grafice GeForce RTX utilizează o arhitectură hibridă bazată pe shading avansat, o funcție programabilă de ray tracing și nuclee performante pentru jocuri ray-traced în timp real. Funcția ray tracing este inclusă în standardele API, inclusiv Microsoft DirectX Raytracing (DXR) și Vulkan și este implementată pe motoarele grafice folosite de dezvoltatori pentru a crea jocuri, precum Unreal Engine, Unity, Frostbite, id Tech, Northlight, 4A Engine și multe altele.

 

Evenimentele Computex și E3 de luna trecută au marcat un punct definitoriu pentru tehnologia real time ray tracing, tot mai mulți dezvoltatori anunțând că o vor folosi pentru a contura experiențe vizuale uimitoare în cele mai noi jocuri ce urmează să fie lansate. Call of Duty: Modern Warfare, Control, Cyberpunk 2077, Doom Eternal, Sword and Fairy 7, Watch Dogs: Legion, și Wolfenstein: Youngblood s-au alăturat listei de titluri majore ce vor veni la pachet cu funcția de ray tracing. Battlefield V, Metro Exodus, Quake II RTX ( review ), Shadow of the Tomb Raider, și Stay in the Light (early access) ajung deja la utilizatori alături de această tehnologie.

 

 

 

 

Specificatii RTX Super

⦁ GeForce RTX 2060 SUPER GPU – de la 1999 lei, disponibilă începând cu 9 iulie
⦁ Cu până la 22% mai rapidă (în medie 15%) decât RTX 2060
⦁ 8GB GDDR6 – cu 2GB mai mult decât RTX 2060
⦁ Mai rapidă decât GTX 1080
⦁ 7+7 TOPs (FP32+INT32) și 57 Tensor TFLOPs

 

⦁ GeForce RTX 2070 SUPER GPU – de la 2499 lei, disponibilă începând cu 9 iulie
⦁ Cu până la 24% mai rapidă (în medie 16%) decât RTX 2070
⦁ Mai rapidă decât GTX 1080 Ti
⦁ 9+9 TOPs (FP32+INT32) și 73 Tensor TFLOPs

 

⦁ GeForce RTX 2080 SUPER GPU – de la 3499 lei, disponibilă începând cu 23 iulie
⦁ Viteză a memoriei crescută până la 15.5Gbps
⦁ Mai rapidă decât TITAN Xp
⦁ 11+11 TOPs (FP32+INT32) și 89 Tensor TFLOPs

 

 

 

 

Plăcile grafice GeForce RTX suportă multiple tehnologii de gaming avansate. Pe lângă faptul că sunt singurele plăci grafice capabile de ray tracing în timp real, acestea sporesc performanțele când vine vorba de procesarea inteligenței artificiale, cu NVIDIA Deep Learning Super Sampling (până la 130 TFLOPS) și sunt singurele care integrează caracteristici avansate precum Mesh Shading și NVIDIA Adaptive Shading (NAS). NAS suportă Variable Rate Shading, care se transpune în umbriri mai naturale în mediul înconjurător, oferind cele mai bune performanțe și cea mai bună calitate a imaginii, dar și tehnologia Foveated Rendering, care folosește eye-tracking pentru a oferi gamerilor experiențe VR de ultimă generație.

 

Plăcile grafice GeForce RTX 2060 SUPER, RTX 2070 SUPER și RTX 2080 SUPER vor fi disponibile în variante “custom”, dintre care modele stock-clocked și factory-clocked, de la furnizorii de plăci grafice de top de top precum ASUS, EVGA, Gainward, Gigabyte, Innovision 3D, MSI, Palit și Zotac. Sisteme de gaming care vor utiliza plăcile grafice GeForce RTX SUPER vor fi disponibile de la Acer, Alienware, Dell, HP și Lenovo, dar și de la furnizori de top din întreaga lume. Începând cu data de 9 iulie, pentru o perioadă limitată, cei care achiziționează o placă grafică GeForce RTX 2060 SUPER, GeForce RTX 2070 SUPER sau GeForce RTX 2080 SUPER sau un desktop PC echipat cu una din cele 3 plăci grafice, va primi o copie la alegere a jocurilor Control și Wolfenstein: Youngblood, (ambele jocuri suportă ray tracing) acestea având o valoare combinată de $90.

 

Toata gama actuala de plavi Nvidia RTX sunt disponibile la ( PC Garage ( vezi oferta )eMAG ( vezi oferta )CEL.ro ( vezi oferta ) si evoMAG ( vezi oferta ).

 

 

 

 

 

Daca esti in cautarea unui sistem de editare foto sau video configurat de la zero pentru nevoile tale, ai ajuns unde trebuie. Dupa o mini sesiune de consultanta rapida putem pune la punct un Desktop PC mic sau mare pentru post-procesare de continut sau grafica.

Consultanta personalizata

Configurare personalizata

Eficienta

Sari la conținut