, ,

Noul SSD Samsung T7 Touch a sosit – Sezor de amprenta si viteza de 1GB/s datorita interfetei USB 3.2 Gen 2

Share

Samsung a anunțat astăzi lansarea SSD-ului Portabil T7 Touch. Acesta combină un design elegant și compact cu cea mai rapidă viteză de transfer disponibilă alaturi de standardul USB 3.2 Gen 2. Noul dispozitiv oferă o mai bună protecție a datelor datorită unei măsuri suplimentare de securitate hardware sub forma unui senzor de amprentă încorporat.

 

 

Gândit atât pentru utilizatori profesioniști, cât și pentru cei ocazionali, T7 Touch de la Samsung oferă suficientă capacitate pentru a stoca în siguranță un număr mare de fotografii, jocuri sau videoclipuri 4K/8K. T7 Touch oferă un upgrade semnificativ al vitezei față de soluțiile de stocare anterioare. Cu o viteză de citire de 1.050 MB/s și o viteză de scriere de 1.000 MB/s, este de aproximativ două ori mai rapid decât predecesorul său, T5 ( review ).

 

Specificatii Samsung T7 Touch/Samsung T7

 

  • Capacitate 2TB/1TB/500GB;
  • Viteză de transfer până la 1,050 MB/s
  • Criptare AES 256-bit criptarea datelor hardware;
  • Interfață USB 3.2 (Gen 2, 10Gbps);
  • Recunoaștere amprentă Protecție parolă S/W;
  • Software Samsung Portable SSD Software 1.0;
  • Conectivitate USB tip-C-to-C, USB tip-C-to-A;
  • Dimensiuni (LxWxH) 85 x 57 x 8.0mm (3.3 x 2.2 x 0.3 inch);
  • Greutate 58 grame;
  • Garanție 3 ani.

 

Pentru un nivel suplimentar de securitate, T7 Touch vine cu senzor de amprentă integrat, alături de protecția pe baza unei parole, dar și a unei criptări hardware de 256 biți. În ciuda creșterii considerabile a vitezei, a upgrade-urilor în ceea ce privește partea de hardware și a carcasei din metal solid (aluminiu), noul SSD cântărește doar 58 de grame.

 

 

Negru sau argintiu, T7 Touch este disponibil în variante de 500 GB, 1TB și 2TB, ceea ce îl face potrivit pentru o multitudine de scenarii de utilizare. Pentru a asigura o conectivitate sigură indiferent de locul în care se află utilizatorii, SSD-ul este prevăzut cu un cablu USB Type-C-to-C și un cablu USB Type-C-to-A și este compatibil cu sistemele de operare Windows, Mac și Android. T7 Touch include, de asemenea, o garanție limitată de trei ani.

 

 

T7 Touch este disponibil începând din această lună în peste 30 de țări. După lansarea T7 Touch, SSD-ul Portabil T7 va fi lansat în cel de-al doilea doilea trimestru. Informatii despre preturi vor fi disponibile in curand. Actualele T5 si viitoarele T7 Touch vor putea fi ahizitionate de la PC Garage eMAG evoMAG si CEL.ro.   

 

 

 

 

Daca esti in cautarea unui sistem de editare foto sau video configurat de la zero pentru nevoile tale, ai ajuns unde trebuie. Dupa o mini sesiune de consultanta rapida putem pune la punct un Desktop PC mic sau mare pentru post-procesare de continut sau grafica.

Consultanta personalizata

Configurare personalizata

Eficienta

Sari la conținut