,

Noctua NH-D15, NH-U12 si NH-L9i prezentate in varianta negru mat – Noctua schimba tema de culori spre bucuria entuziastilor

Share

Noctua a anuntat astazi noile coolere NH-D15 ( review ), NH-U12 si NH-L9i in varianta negru mat. Acestea sunt identice ca performanta cu variantele normale, dar vin cu un design negru mat. Radiatorul, prinderea SecuFirm2, prinderile de ventilator si surubuile sunt negre cu finisaj mat, singurul lucru nevopsit este suprafata de contact a radiatorului cu procesorul. Matifierea neagra a acestor coolere pe aer performante este o veste excelenta pentru entuziastii de hardware. De astazi incolo si mai multi vor alege coolere Noctua, doar pentru faptul ca arata bine, nu doar ca ofera performanta excelenta.

 

Noctua NH-D15, NH-U12 si NH-L9i sunt trei coolere performante, care vin cu un design minimalist acoperit de un strat de vopsea neagra care nu vor avea performante mai slabe de racire fata de variantele clasice. Aceste coolere sunt destinate pasionatilor de calculatoare care s-au plictisit de tema de culori ( argintiu + maro deschis/inchis al celor de la Noctua ).

 

 

Primele 5000 de bucati din variantele Noctua NH-D15 si NH-U12 vor fi disponibile pe magazinul oficial Noctua de pe Amazon si eBay in editie limitata LTT ( Linus Tech Tips ). Aceste kit-uri vin cu stickere extra si amorizoare de vibratiii portocalii. Cel mai probabil aceste editii limitate nu vor ajunge in Romania, dar cele trei modele in editie standard vor fi prezente si pe rafturile de la noi. Aceste trei coolere sunt un motiv de bucurie si pentru pasionatii de hardware din Romania.

 

Preturile recomandate in Europa si SUA pentru cele trei produse sunt:

 

NH-D15 chromax.black.swap: EUR 99.90 / USD 99.90
NH-U12S chromax.black.swap: EUR 69.90 / USD 69.90
NH-L9i chromax.black.swap: EUR 49.90 / USD 49.90

 

 

In Romania produsele vor fi disponibile incepand cu luna Noiembrie la preturi cuprinse intre 250 lei si 500 lei. In acest moment produsele Noctua se gasesc la vanzare la PC Garage ( vezi oferta )eMAG ( vezi oferta )evoMAG ( vezi oferta ) si CEL.ro ( vezi oferta ). Sper sa punem si noi mana pe unul din aceste modele in curand.

 

 

 

 

 

Daca esti in cautarea unui sistem de editare foto sau video configurat de la zero pentru nevoile tale, ai ajuns unde trebuie. Dupa o mini sesiune de consultanta rapida putem pune la punct un Desktop PC mic sau mare pentru post-procesare de continut sau grafica.

Consultanta personalizata

Configurare personalizata

Eficienta

Sari la conținut