,

Logitech G lansează tastatura mecanica G512 si un nou model de switch-uri

Publicat in

Share

Logitech G lansează noua tastatură mecanică de gaming Logitech G512 și GX Blue, un nou model de switch-uri mecanice. Logitech G512 este o tastatură mecanică de gaming performanță și are un design inspirat din modelele premiate G413 și G513. Tastatura vine cu trei tipuri diferite de switch-uri: Tactile, Linear și GX Blue. Prin lansarea noului model de switch-uri GX Blue, care va fi disponibil și pentru tastatura Logitech G513. Gama de switch-uri mecanice folosite în construcția tastaturilor Logitech de top.

Logitech G512 (2)
Tastaturile Logitech G512 și G513 vor avea disponibile trei variante de switch-uri – Tactile, Linear și GX Blue. Versiunea tactilă asigură o confirmare tactilă și subtilă în timpul apăsării, utilă pentru gamerii care preferă taste cu răspuns direct. Versiunea liniară nu mai oferă acea confirmare tactilă și este preferată în general de gameri profesioniști. Noile switch-uri GX Blue oferă răspuns sonor în timpul apăsării tastelor iar în cazul unei tastări rapide jucătorii pot auzi și simți efectul de acționare.

 

Logitech G512 (3)

Dispunând de tehnologia LIGHTSYNC exclusivă dispozitivelor Logitech G, tastatura G512 duce iluminarea RGB la un nivel superior. Iluminarea și efectele personalizate din aplicația Logitech Gaming Software (LGS). Iluminarea are 16,8 milioane de culori și patru zone de iluminare.

 

Logitech G512 (1)
Tastatura Logitech G512 dispune de o carcasă cu înveliș de aluminiu 5052 care oferă un design premium, subțire și rezistent. De asemenea, dispune de un port USB 2.0 care permite conectarea la orice dispozitiv printr-un cablu USB.

Logitech G512 (6)
Tastatura mecanică de gaming Logitech G512 va fi disponibilă începând din luna iunie 2018, doar pe site-ul oficial Logitech și va avea un preț recomandat de 599 lei. Tastatura mecanică de gaming Logitech G513 cu switch-uri GX Blue va fi disponiblă pe site-ul oficial Logitech începând cu luna iunie, la un preț recomandat de 829 lei.

 

Produsele Logitech si Logitech G pot fi achizitionate de la PC GarageCEL.roevoMAG eMAG.

Daca esti in cautarea unui sistem de editare foto sau video configurat de la zero pentru nevoile tale, ai ajuns unde trebuie. Dupa o mini sesiune de consultanta rapida putem pune la punct un Desktop PC mic sau mare pentru post-procesare de continut sau grafica.

Consultanta personalizata

Configurare personalizata

Eficienta

Sari la conținut