,

Acer lanseaza la Computex notebook-uri ultra-accesibile si proiector home cinema 4K

Share

Acer prezintă în cadrul târgului de tehnologie Computex , care se desfășoară până pe 4 iunie a.c. în Taipei (Taiwan), noi produse din gama noteook-urilor 2 în 1, monitoare și proiectoare 4K, precum și serii noi din gamele de notebook-uri pentru companii.

 

  • Acer lansează notebook-urile 2-în-1 de 10 inchi cu prețuri ultra-accesibile adresate studenților: Acer Switch V 10 șiAcer Switch One 10, cu Windows 10, cea mai nouă generație de procesor quad-core Intel® Atom™ și port USB C-Type;
  • Acer anunță monitorul 4K UHD pentru graficieni și profesioniștii video BM320, ce oferă suport 100% pentru Adobe RGB și Rec 709, adâncime de culoare de 10 biți; fiecare monitor este pre-testat din fabrică pentru a asigura o acuratețe a culorilor Delta E < 2;
  • Seriile TravelMate P2 de 14 și 15.6inchi vin cu procesoare Intel® Core™ de generația a 6-a, grafică NVIDIA® GeForce® 940M și memorie DDR4de până la 32GB
  • Proiectorul 4K UHD V9800 e capabil să redea peste 8 milioane de pixeli, de patru ori mai mulți decât un proiector cu rezoluție 1080HD, pe o suprafață mare de proiecție.

 

 

 

Switch V10 și One 10, pentru studenți și familii cu buget redus

 

Acer Switch V10 și Switch One 10 rulează  Windows 10 și e dotat cu ultima generație de procesor quad-core Intel® Atom™ pentru a oferi cea mai bună performanță și fiabilitate din clasa lor. Au ecran IPS multi-touch de 10 inci și integrează tehnologia Precision Touchpad care permite experiențe de navigare precise. Balamaua magnetică Acer Snap Hinge™ și modul Continuum permit trecerea rapidă prin cele patru moduri de utilizare: notebook, tabletă, cort și display.

 

Acer Switch V 10 are carcasă metalică și este disponibil în cinci culori (alb perlat, negru mat, roșu coral, albastru păun și bleumarin). Notebook-ul este alegerea ideală pentru studenți și tineri, datorită transferului rapid de date, ieșirii video de înaltă rezoluție și încărcării rapide prin portul USB C-Type. Switch V10 este disponibil în configurațiile de stocare de 32 și 64 GB, și poate fi conectat cu un dock extra pentru până la 500GB capacitate de stocare pe HDD.

 

Acer Switch V10 va fi disponibil în EMEA din septembrie, iar Acer Switch One 10 din iulie, la prețul de 249 de euro.

Switch One 10 - - Acer Computex Switch V 10 - Acer Computex

 

Home cinema 4K

 

Proiectorul V9800 integrează un procesor 4K dedicat, capabil să redea peste 8 milioane de pixeli, de patru ori mai mulți decât un proiector cu rezoluție 1080HD, pe o suprafață mare de proiecție. În plus, permite upscale și redarea la o calitate superioară a conținutului la rezoluții inferioare. V9800 corespunde protocolului Rec 709 stabilit de International Telecommunications Union pentru televiziune HD, o specificație care le permite dispozitivelor (TV, monitor, proiector) să recreeze culorile cu fidelitate maximă. Specificația Rec 709 definește culorile în timpul post-procesării, ceea ce permite unui proiector compatibil să recunoască și să decodeze culoarea dorită.

 

Datorită acestui protocol, V9800 reproduce până la original culorile și tonurile pentru a oferi experiențe autentice. V9800 este compatibil cu standardul sRGB pentru a garanta consistență și contrast de înaltă calitate, eliminând totodată deviațiile de temperatură ale culorii în timpul playback-ului. Tehnologia ColorPurity combinăgama de culori RGBRGB cu tehnici de control al lămpii pentru a oferi un gamut de culori extins și efect de curcubeu redus pentru culori pure. Nivelul redus de zgomot de 20 dBA permite utilizatorului să audă chiar și șoaptele.

V9800 - - Acer Computex

 

Soluții profesionale

 

 

Acer extinde și gama de soluții profesionale adresate întreprinderilor mici și mijlocii cu monitorul 4K UHD Acer BM320 și noile serii de notebook-uri TravelMate P2 de 14 și 15,6 inchi și Windows 10 Pro.

Monitorul BM320 are un panel de 32 inchi și rezoluție 4K UHD (3840 x 2160) pentru o acuratețe maximă a culorilor și detaliilor. Monitorul oferă suport 100% pentru gamutul de culoare Adobe RGB și Rec 709 și 90% din DCI-P3. BM320 suportă o adâncime a culorii de 10 biți, de până la 64 de ori mai mare decât modelul convențional de monitor de 8-biți. Fiecare monitor este pre-testat din fabrică pentru a asigura o acuratețe a culorilor Delta E<2. Funcția Uniformity Compensation reduce iluminarea neuniformă și fluctuațiile de culoare pe ecran.

BM320 are design ZeroFrame subțire pentru o vizionare optimă pe ecrane multiple. Standul ErgoStand permite tilt, rotirea pe orizonatală și verticală, pivotarea, ajustarea pe înălțime pentru un unghi optim de vizualizare.

BM320 - - Acer Computex

 

Seriile TravelMate P2

 

 

Noile notebook-uri TravelMate P249 de 14 inchi și TravelMate P259 de 15.6 inchi încorporează procesoare Intel® Core™ de ultimă generație, soluție grafică NVIDIA® GeForce® 940M, memorie DDR4 de până la 32GB și sistem de operare Windows 10 Pro. Notebook-urile au ecrane LED Full HD backlit și permit conexiunea a până la trei display-uri pentru eficientizarea lucrului la birou. Există posibilitatea atașării unei tastaturi backlit opționale, la fel și un drive DVD/CD-RW.

 

Notebook-urile rulează aplicația Microsoft Skype certificată pentru business și Cortana. Seriile TravelMate P2 series includ cititor de amprentă  pentru o logare facilă și TPM 2.0 (Trusted Platform Module) pentru criptarea hardware, astfel încât datele utilizatorilor să fie în maximă siguranță. Este inclus, de asemenea, Office Manager™ pentru a permite rularea politicilor de securitatea și monitorizarea bunurilor IT la nivelul organizației. Seriile TravelMate P2 vor fi disponibile în EMEA din august pentru aproximativ 429 de euro.

TravelMate_P249 - - Acer Computex

Noile produse sunt expuse între 31 mai și 4 iunie la Computex Taipei, la standul Acer (#M0420), Nangang Exhibition Hall, la Computex.

Daca esti in cautarea unui sistem de editare foto sau video configurat de la zero pentru nevoile tale, ai ajuns unde trebuie. Dupa o mini sesiune de consultanta rapida putem pune la punct un Desktop PC mic sau mare pentru post-procesare de continut sau grafica.

Consultanta personalizata

Configurare personalizata

Eficienta

Sari la conținut