,

Kingston Digital anunta cardurile microSD High Endurance

Share

Kingston a anunțat lansarea cardurilor microSD High Endurance. Cardurile sunt proiectate special pentru aplicații de scriere intensivă, precum cele ale camerelor de supraveghere, camerelor video auto si a celor de actiune. Aplicațiile cu procese de scriere intensivă au nevoie de niveluri înalte de fiabilitate și performanță. Cardurile microSD High Endurance de la Kingston oferă durabilitate, o capacitate de stocare mare și anduranță ridicată. Cardul microSD High Endurance poate stoca până la 20.000 de ore de video la o calitate 1080p HD ( varianta de 128 GB ).

 

Kingston microSD High Endurance (3)
Cardurile MicroSD High Endurance de la Kingston sunt proiectate și testate pentru utilizare în condiții dure, fiind capabile să funcționeze la temperaturi extreme și sunt rezistente la șocuri, apă și expunerea la raze X. Cardurile microSD High Endurance reprezintă o soluție fiabilă de captare a momentelor cheie de-a lungul unei perioade lungi de timp, fără a exista riscul compromiterii sau pierderii datelor. Cardurile  sunt disponibile la capacități de 32GB, 64GB și 128GB și oferă o garanție de doi ani plus suport tehnic gratuit.

 

Kingston microSD High Endurance (1)

Specificațiile cardurilor microSD High Endurance:

⦁    Capacități: 32GB, 64GB, 128GB;
⦁    Performanțe: 32GB si 64GB – 95MB/s citire și 30MB/s scriere | 128GB – 95MB/s citire și 45MB/s scriere;
⦁    Ore de funcționare:  32GB – 5,000 ore / 64GB – 10,000 ore / 128GB – 20,000 ore;
⦁    Dimensiuni: 11mm x 15mm x 1mm
⦁    Temperaturi optime de funcționare: -25°C până la 85°C
⦁    Garanție: 2 ani, cu suport tehnic gratuit.

 

Cardurile Kingston sunt disponibile in Romania la PC Garage ( vezi oferta )eMAG ( vezi oferta ) – CEL.ro ( vezi oferta ).

Daca esti in cautarea unui sistem de editare foto sau video configurat de la zero pentru nevoile tale, ai ajuns unde trebuie. Dupa o mini sesiune de consultanta rapida putem pune la punct un Desktop PC mic sau mare pentru post-procesare de continut sau grafica.

Consultanta personalizata

Configurare personalizata

Eficienta

Sari la conținut