Kingston Ghost Tree – Primul SSD PCIe NVMe Gen 4.0 cu Citire la 7 GB/s

Share

Kingston Technology anunță astăzi în cadrul CES 2021 roadmap-ul pentru gama de SSD-uri NVMe. Noua ofertă va includ primele SSD-uri PCIe NVMe Gen 4.0 ( Ghost Tree  ) din portofoliul companiei, precum și un SSD extern USB 3.2 Gen 2. Noile SSD-uri de stocare sunt prezentate pe scurt mai jos.

 

 

  • Ghost Tree: Noua unitate Gen 4.0 este perfectă pentru creatorii de conținut, dar și pentru utilizatorii avansați. Sub numele de cod “Ghost Tree”, acest nou drive oferă viteze de citire și scriere de 7000MB/s, cu capacităţi cuprinse între 1TB și 4TB.
  • Seria NV: Cel mai nou SSD cu interfață PCIe 3.0 x4 este unitatea ideală pentru utilizatorii care aleg soluțiile NVMe pentru prima oară. Capacitățile sale de stocare sunt de până la 2TB.
  • XS2000: Este o unitate externă cu interfață USB 3.2 Gen2 x2 cu capacități cuprinse între 500GB și 2TB. Este perfectă ca spațiu suplimentar pentru stocare, iar interfața rapidă Type-C1 permite transferuri de date super rapide de până la 2000MB/s.
  • DC1500M: Este o actualizare a lui DC1000M, ce vine în plus cu un suport pentru multi-namespaces. SSD-ul U.2 NVMe este conceput pentru a suporta un flux de lucru puternic, precum cloud-computing, găzduire web şi infrastructuri virtuale.

 

Din cele patru produse anuntate de Kingston la CES 2021, cel mai interesant este Ghost Tree si XS2000 care este un SSD Extern. SSD-ul PCIe 4.0 va avea capacitate minima de 1 TB, iar maximul va fi de 4 TB ( capacitate suficient de mare pentru uz profesional ).Ghost Tree va avea ca rival principal SSD-ul Samsung 980 Pro si Sabrent Rocket 4 Plus ( vezi articol ). SSD-urile Kingston sunt disponibile in Romania la PC Garage ( vezi oferta )eMAG ( vezi oferta ) evoMAG ( vezi oferta ) si CEL.ro ( vezi oferta ). Link-urile din acest articol sunt de afiliere, iar daca le folositit sustineti blogul!

 

 

Daca esti in cautarea unui sistem de editare foto sau video configurat de la zero pentru nevoile tale, ai ajuns unde trebuie. Dupa o mini sesiune de consultanta rapida putem pune la punct un Desktop PC mic sau mare pentru post-procesare de continut sau grafica.

Consultanta personalizata

Configurare personalizata

Eficienta

Sari la conținut