,

Kingston prezintă stick-ul USB de 2TB

Share

Kingston  a lansat dispozitivul de stocare USB DataTraveler Ultimate Generation Terabyte (GT), care dispune de cea mai mare capacitate de stocare din lume. DataTraveler Ultimate GT oferă o capacitate de stocare de până la 2TB și o performanță USB 3.1 Gen 1.

 

DataTraveler Ultimate GT oferă o calitate superioară într-un design high-end, fiind protejat de o carcasă metalică fabricată dintr-un aliaj de zinc, pentru a rezista la șocuri. Dimensiunea compactă le oferă entuziaștilor tech o soluție portabilă de stocare și transfer al fișierelor de mari dimensiuni. Pentru mai multe informații, vă rugăm să consultați tabelul de mai jos sau următorul tabel de referință pentru capacități de stocare.

DTultimateGT 2TB 2

DataTraveler Ultimate GT va fi disponibil din februarie, cu capacități de stocare de 1TB și 2TB. Dispune de o garanție de 5 ani, suport tehnic gratuit și fiabilitatea specifică produselor Kingston. Pentru mai multe informații, vă rugăm să accesați www.kingston.com.

 

Specificații tehnice Kingston DataTraveler Ultimate GT:

 

  • Capacități de stocare: 1TB, 2TB
  • Viteză: USB 3.1 Gen. 13
  • Dimensiuni: 72mm x 26.94mm x 21mm
  • Temperatură de operare: -25°C până la 60°C
  • Temperatură de stocare: -40°C până la 85°C
  • Garanție: 5 ani garanție cu suport tehnic gratuit
  • Compatibil cu: Windows® 10, Windows 8.1, Windows 8, Windows 7 (SP1), Mac OS v.10.9.x+, Linux v.2.6.x+, Chrome OS

 

 

Daca esti in cautarea unui sistem de editare foto sau video configurat de la zero pentru nevoile tale, ai ajuns unde trebuie. Dupa o mini sesiune de consultanta rapida putem pune la punct un Desktop PC mic sau mare pentru post-procesare de continut sau grafica.

Consultanta personalizata

Configurare personalizata

Eficienta

Sari la conținut