,

Jupio PowerVault Heat 6000 – Acumulator extern cu functie de incalzire

Share

Jupio PowerVault Heat 6000 este un acumulator extern cu functie de incalzire. Acesta functie si formatul compact au fost motivele pentru care acest produs primeste acest review. Acumulatorul vine cu o capacitate de 6000 mAh si poate incarca prin intermediul unui port USB la 2 Amperi. Se poate incarca prin intermediul unui port microUSB la un curent de 1 Amper. Acest acumulator vine cu o functie de incalzire de pana la 45 de gradea invelisului metalic. Functia este foarte utila in sezonul rece cand ai nevoie sa folosesti telefonul fara manusi. Cei 6000 mAh pot sa furnizeze pana la 7 ore de caldura.

 

Specificatii cheie PowerVault Heat 6000:

 

  • Capacitate de 6000 mAh;
  • Port USB cu iesire de 2 Amperi;
  • Functie de incalzire a invelisului metalic pana la 45 de grade;
  • Poate furniza pana la 7 ore de caldura per incarcare;
  • Incarcare prin portul MicroUSB in 6 ore;
  • Agatatoare pentru a fi atasat cu carabina;
  • Greutate: 130 grame;
  • Dimensiuni: 103 x 42 x 22 mm.

 

Inspectie Vizuala

 

DSC_2595s

Ambalajul  ofera toate informatiile necesare despre produs fara sa desfacem cutia.

Jupio PowerVault Heat 6000 (2)

Carcasa metalica este utilizata ca sursa de degajare a caldurii.

Finisajul acesteia este mat cu o textura fina.

Jupio PowerVault Heat 6000 (4)

In partea de sus avem disponibila agatatoarea din plastic rigid, iar pe spate regasim specificatiile gravate.

Jupio PowerVault Heat 6000 (3)

In partea din fata avem prezent butonul pentru activarea/dezactivarea functiei de incalzire.

Jupio PowerVault Heat 6000 (6)

Portul USB si microUSB se gasesc la baza acumulatorului.

Jupio PowerVault Heat 6000 (7)

Grosimea acumulatorului este neglijabila, iar dimensiunile si greutatea il fac usor de transportat.

Utilizare

 

Am in test PowerVault Heat 6000 de aproape 2 luni, timp in care am avut ocazia sa il folosesc in Stockholm ca dispozitiv de incalzire si incarcare pentru Panasonic LX15 ( review ). Capacitatea de 6000 mAh este suficienta pentru a incarca  Panasonic LX15 de doua ori si un iPhone SE o data. Dupa aceste trei incarcari tot mai raman aproape 45 minute de caldura. Incarcarea dispozitivelor se face rapid datorita tensiuni de 2 Amperi, iar dispozitivele de mai s-au incarcat in aproximativ 50 de minute fiecare, timp in care poti lua pranzul linistit. Avand in vedere  grosimea de 22 mm, acest produs ofera o performanta foarte buna.

 

Constructia acumulatorului este solida, exteriorul este metalic pentru a face transferul de caldura intre acumulator si maini. Finisajul este portocaliu cu o suprafata mata, iar imbinarea maetalului cu capatele din plastic se face perfect. Unul din aceste capete gazduieste porturile de incarcare si butonul de pornire al functiei de incalzire, iar celalalt agatatoarea care permite atasarea la breteaua rucsacului.

 

 

Concluzie

 

PowerVault Heat 6000 un acumulator extern performant cu o constructie solida si dimensiuni compacte. Functia de incalzire este utila pentru sezonul rece si pentru urcarile pe munte in situatii de urgenta. Incarcarea dispozitivelor se face rapid si in siguranta datorita protectiilor integrate. Mai multe detalii despre protectiile integrate in acumulatorii Jupio gasiti in review-ul PowerVault 3000 disponibil AICI. Recomand acumulatorul tuturor persoanelor ce au nevoie de un acumulator de calitate cu dimensiuni compacte.

 

PowerVault Heat 6000 este disponibil in Romania la un pret de 129 lei, poate fi comandat la Camere Digitale.ro si eMAG.

 

 

 

 

 

Daca esti in cautarea unui sistem de editare foto sau video configurat de la zero pentru nevoile tale, ai ajuns unde trebuie. Dupa o mini sesiune de consultanta rapida putem pune la punct un Desktop PC mic sau mare pentru post-procesare de continut sau grafica.

Consultanta personalizata

Configurare personalizata

Eficienta

Sari la conținut