,

Gskill la Computex 2024 – Potential imens de OC cu Seria Ryzen 8000G

Publicat in

Share

Toata lumea stie producatorul de memorie RAM G.skill, chiar recent am testat un kit de memorie 2 x 24 GB DDR5 la 8000 MT/s ( vezi review ). Spre suprinderea mea, acest kit a mers mai bine pe platforma X670E in comparatie cu cea Intel. La Computex 2024 cei de la G.Skill nu doar ca au avut Gskill OC Wold Cup, dar si o multime de lansari si mai ales build-uri noi cu tematica speciala si mult overclock de memorie DDR5 cu procesoarele 8000G.

 

IATA NOUTATILE Gskill DE LA COMPUTEX 2024

 

Memoriile Gskill RipJaws M5 / Z5 Royal si modulele CAMM2 au fost prezente ca hardware nou la stand.

Modulele se prezinta excelent ca intodeauna si abia astept sa testez noile modele.

DDR5 la 10600 MT/s alaturi de un Ryzen 5 8500G.

Exista build-uri si cu Threadripper 7000 si 14900K cu frecvente de top.

Modul de memorie RAM CAMM2 RipJaws intr-un test bench de overclock.

Doua build-uri cu TAP de bere si presa de cafea.

Alte 3 build-uri cu memorie Gskill.

Ultimele doua build-uri ce memorie Gskill.

 

Gskill nu este doar despre memorie, overclock-ul memoriei este parte din ADN alaturi de impingerea frecventelor cat mai sus de dragul sportului ( acela fiind overclock-ul cipurilor nand ). Abia astept sa vad ce modele comerciale va scoate la lumina zilei Gskill dupa acest eveniment. Toate memoriile din seria Trident Z5 cu si fara RGB se pot achizitiona in Romania de la  PC Garage ( vezi oferta ) – eMAG ( vezi oferta ) – evoMAG ( vezi oferta ) si CEL.ro ( vezi oferta ). Link-urile din acest articol sunt de afiliere, iar daca le folositit sustineti activitatea independenta a blogului!

Daca esti in cautarea unui sistem de editare foto sau video configurat de la zero pentru nevoile tale, ai ajuns unde trebuie. Dupa o mini sesiune de consultanta rapida putem pune la punct un Desktop PC mic sau mare pentru post-procesare de continut sau grafica.

Consultanta personalizata

Configurare personalizata

Eficienta

Sari la conținut