,

Experienta de cinema oriunde te-ai afla cu ajutorul noului BenQ GV1

Publicat in

Share

BenQ, companie recunoscută pe plan mondial pentru inovații în domeniul soluțiilor de imagine și lider global pe piața de proiectoare cu tehnologie DLP, lansează modelul GV1. Acesta oferă adepților ultimelor tendințe în materie de lifestyle o modalitate cu totul nouă de a se bucura de divertisment în format “big-picture”, în orice locație.

Proiector Portabil BenQ GV1 (8)

Compact și ușor, noul videoproiector portabil vine alimentat de o bateria internăşieste capabil să proiecteze filme sau orice alt tip de conţinut multimedia. Pentru asta se foloseşte de o conectivitate versatilă, ce include un modul Wi-Fişi Bluetooth, precum şi un port USB-C DisplayPort. Bateria inclusă este capabilă să ofere o funcţionare continuă de până la 3 ore, garantând o durată de viaţă de peste 20.000 de ore.

Proiector Portabil BenQ GV1 (7)

Portabilitatea lui GV1 și faptul că este imediat gata de funcționare, oferă noi oportunități de vizionare a conținutului multimedia. Introducerea unui pivot în partea superioară a carcasei, precum şia unei funcţii de corecție automată a „trapezului”, simplifică instalare, oferind un setupuşorşi posibilitatea de înclinarea a lentilei la un  unghi de 15˚. Proiecţia poate fi plasată cu uşurinţă la o înălțime confortabilă pentru privire.

Proiector Portabil BenQ GV1 (3)

GV1 asigură versatilitate şiușurință în utilizare prin intermediul conectivității Wi-Fi și Bluetooth, sau chiar prin intermediul unui hotspot wireless direct, atunci când nu este disponibilă o conexiune Wi-Fi. Pe lângă acestea, BenQ GV1 include un port USB-C capabil să ruleze conținut prin DisplayPort over USB (cu ajutorul DisplayPort Alternate Mode) și este gata să redea fișiere media direct de pe un stick USB-C.

Proiector Portabil BenQ GV1 (6)

Ca şi suport audio,GV1 vine echipat cu un difuzor de 5W, însă cu o simplă atingere de buton oferă şiopțiunea de boxă portabilă prin Bluetooth. BenQ GV1 oferă calitatea inconfundabilă DLP, culori precise și claritate, alături de o sursă de lumina LED care funcționează impecabil timp de 30.000 de ore.

Proiector Portabil BenQ GV1 (9)

BenQ GV1 este disponibil în România, la un preț recomandat de 1998lei. Acesta putand fii comanda de la eMag ( vezi oferta ).

Daca esti in cautarea unui sistem de editare foto sau video configurat de la zero pentru nevoile tale, ai ajuns unde trebuie. Dupa o mini sesiune de consultanta rapida putem pune la punct un Desktop PC mic sau mare pentru post-procesare de continut sau grafica.

Consultanta personalizata

Configurare personalizata

Eficienta

Sari la conținut