,

PC Garage lansează „Balaur by HyperX” – Sistem de jocuri la sub 4000 lei

Publicat in

Share

PC Garage a lansat astăzi un nou PC pentru jocuri „Balaur by HyperX”, conceput pentru a oferi pasionaților de jocuri rezultate optime în cele mai în vogă titluri ale momentului. „Balaur by HyperX” este bazat pe o platformă AMD și este echipat cu procesor Ryzen 5 2600, prevăzut cu 6 nuclee tactate la o frecvență de până la 3.9GHz. Pe partea de procesare grafică vine echipat cu o placă video Radeon RX 5500 XT dotată cu 8GB memorie video și cu 16GB memorie RAM HyperX Fury cu frecvența de 3000MHz, al cărei aspect poate fi personalizat prin modificarea soluției de iluminare RGB(prin utilizarea aplicației HyperX NGENUITY).

 

 

Pentru performanțe optime și fluiditate, unitatea de stocare aleasă este un SSD Kingston A2000 în format M.2 pe interfață PCI Express 3.0 x4, cu capacitatea de stocare de 500GB și viteze de lucru de până la 2200MB/s la citire, respectiv 2000MB/s la scriere. Întregul ansamblu este montat într-o carcasă Genesis Irid 503 ARGB Micro cu panou lateral din sticlă și 4 ventilatoare cu iluminare RGB. Pentru alimentarea cu energie, a fost aleasă o sursă de alimentare Super Flower de 450W, certificată 80+ Bronze.

 

 

Denumirea „Balaur” nu a fost aleasă nici ea la întâmplare, ea indicând superioritatea PC-ului în jocuri, unde acesta permite utilizatorului să elimine eficient toți „zmeii” de pe câmpul de luptă, oferindu-i FPS de poveste. Astfel, specialiştii noştrii au verifiact nivelul de stres al balaurului in jocuri precum Tomb Rider(80 FPS), Counter Strike(293 FPS), The Witcher(78 FPS), The Division(75 FPS), GTA(96 FPS) şi Fortnite(157 FPS).

 

 

Prețul de achiziție este și el unul cât se poate de atractiv, modelul fiind disponibil în oferta PC Garage pentru numai 3.699 Lei. Sistemul este disponibil la PC Garage ( vezi oferta aici ).

 

Daca esti in cautarea unui sistem de editare foto sau video configurat de la zero pentru nevoile tale, ai ajuns unde trebuie. Dupa o mini sesiune de consultanta rapida putem pune la punct un Desktop PC mic sau mare pentru post-procesare de continut sau grafica.

Consultanta personalizata

Configurare personalizata

Eficienta

Sari la conținut