,

Prezentare Asus Zephyrus G14 AW SE in varianta Alan Walker

Share

Alan Walker și-a dezvoltat de la o vârstă fragedă interesul pentru computere, programare și designul grafic, fapt ce l-a condus, în cele din urmă, la o carieră proeminentă în domeniul muzicii electronice. Walker și-a început cariera ca producător autodidact, lansând piese pe YouTube și SoundCloud, devenind celebru cu piesa sa ”Faded” din 2015. Cu miliarde de difuzări pe YouTube și Spotify, Walker este acum un artist apreciat implicat în industria jocurilor, producând piese pentru PUBG Mobile și Death Stranding.

 

Acest lucru, combinat cu simțul său unic al stilului, l-a făcut să se potrivească perfect pentru valorile urmărite de ROG. Atunci când ROG a început parteneriatul cu Alan Walker, un laptop anume s-a făcut remarcat dintre cele existente drept companionul „perfect”. Zephyrus G14 îmbină cea mai bună portabilitate din clasa sa cu performanța puternică a unui procesor Ryzen 9 5900HS cu 8 nuclee și 16 fire de execuție și a GPU-ului NVIDIA GeForce® RTX™ 3050 Ti.

Cam asa arata pachetul complet Zephyrus G14 AW SE

 

Niciodată mulțumit cu simpla atingere a limitelor, ASUS ROG a împachetat Zephyrus G14 AW SE cu și mai multe finisaje premium și personalizări. Proiectată în colaborare cu Alan Walker, această ediție specială a lui G14 prezintă accente coloristice unice, precum nuanța Spectre Blue a matricei de LED-uri AniMe Matrix. Inscripția cu numele prezintă o nuanță similară, alături de ideea DJ-ului de a-și include propria semnătură alături de logo-ul ROG.

 


Experiența începe în momentul în care pui degetele pe carcasă, grație unui design uimitor și capacului din acril, toate selectate de Alan Walker însuși. Cutia – partea preferată a artistului din acest proiect – este mult mai mult decât un simplu ambalaj: este un accesoriu creativ de sine stătător. Prin conectarea cutiei la G14 cu un cablu USB Type-C, aceasta se transformă în samplerul ROG Remix, cu pad-uri conductive pe suprafață care le permit utilizatorilor să declanșeze 18 efecte sonore create de Alan Walker.ROG Remix afișează, de asemenea, animații unice inspirate de ROG și Alan Walker pe ecranul principal al laptopului și pe panoul AniMe Matrix™ în funcție de intrările MIDI selectate.

Zephyrus G14 AW SE alaturi de husa de transport.


Laptopul redă chiar și o animație personalizată la pornirea sistemului, precum și un wallpaper cu Alan Walker. Touchpad-ul acoperit cu sticlă este umbrit printr-un model personalizat inspirat de un egalizator muzical. Capacele tastelor se potrivesc cu nuanțele caracteristice lui Alan Walker, iar tastele A și W au logo-ul producătorului imprimat deasupra.

 

Inspectie Vizuala

 

Iata cateva fotografii cu Zephyrus G14 AW SE prezentat in detaliu. Configuratia este una comuna, dar nu si design-ul.

 

Zephyrus G14 AW SE vine cu un capac cu design special pentru aceasta editie.

Alt efect de iluminare pentru matricea led.

Lateralele Zephyrus G14 AW SE ascunt conectivitatea standard intalnita la majoritatea familiei G14.

Tastatura vine si ea cu un design special care arata intr-un mare fel estetic.

Partea inferioara nu aduce nimic special.

Samplerul ROG Remix, cu pad-uri conductive pe suprafață care le permit utilizatorilor să declanșeze 18 efecte sonore create de Alan Walker.

 

 

 

Zephyrus G14 AW SE este disponibilă deja in Romania. Aceasta cuprinde procesor AMD Ryzen 9 5900HS, placă grafică NVIDIA GeForce RTX 3050 Ti, ecran WQHD (2560 x 1440) la 120Hz, 16GB DDR4 RAM, 1TB M.2 NVMe PCIe 3.0 SSD și sistem de operare preinstalat Windows 10 Home. Prețul de lansare pornește de la aproximativ 8299 lei si se poate achizitiona acum de la eMAG ( vezi oferta ). Link-urile din acest articol sunt de afiliere, iar daca le folositit sustineti blogul!

Daca esti in cautarea unui sistem de editare foto sau video configurat de la zero pentru nevoile tale, ai ajuns unde trebuie. Dupa o mini sesiune de consultanta rapida putem pune la punct un Desktop PC mic sau mare pentru post-procesare de continut sau grafica.

Consultanta personalizata

Configurare personalizata

Eficienta

Sari la conținut