,

ASUS a lansat VivoBook X405 cu diagonala de 14 inch

Share

VivoBook X405 oferă performanțe uimitoare și dispune de un ecran NanoEdge de 14″, cu o ramă de 7,8 mm, conferindu-i un raport ecran/corp de 78%. Designul NanoEdge le-a permis inginerilor ASUS să încorporeze un ecran FullHD cu diagonala de 14″ într-o ramă comparabilă ca dimensiuni cu cea a unui laptop de 13″. Ecranul redă 100% spectrul de culoare sRGB și 72% din NTSC, iar unghiurile de vizualizare urcă până la 178°.Având o greutate totală de numai 1,3 kg și un profil de 18,75mm, ASUS VivoBook X405 este un laptop recomandat activităților de zi cu zi. Acesta va fi disponibil în culoarea gri închis, cu finisaje metalice. ASUS VivoBook X405 are mai noi procesoare Intel Core de generația a 7-a și de până la 16GB memorie RAM DDR4. Conectivitatea Wi-Fi 802.11ac dual-band 2×2 este si ea prezenta.

 

 

VivoBook X405 (1)


Designul, ce suportă prezența a două unități de stocare (opțional), oferă tot ce-i mai bun din două medii diferite, combinând vitezele ridicate ale SSD-ului (de până la 512GB) cu spațiul generos al hard disk-ului de 1TB. Utilizatorii pot instala aplicațiile pe SSD pentru un răspuns rapid și pot folosi hard disk-ul pentru stocarea filmelor, a albumelor foto și a melodiilor.

VivoBook X405 (3)


Supraîncărcarea unei baterii poate duce la scurtarea duratei de viață și poate cauza umflarea bateriei și apariția oxidărilor ce deteriorează laptopul. Notebook-urile ASUS VivoBook dispun de baterii premium litiu-polymer ce oferă o durată de viață de trei ori mai mare decât bateriile standard cilindrice litiu-ion. Bateria de înaltă calitate este completată cu noua tehnologie ASUS Battery Health Charging ce prelungește durata de viață și reduce posibilitatea de umflare a bateriei. Tehnologia de încărcare rapidă permite atingerea unei capacități de 60% în numai 49 de minute.

 

VivoBook X405 (2)

 

specificatii asus


Portabilele ASUS VivoBook X405 vor fi disponibile în România la sfârșitul lunii august la prețuri ce pornesc de la 2899 lei (TVA inclusiv), în funcție de configurație. Seria actuala de laptopuri VivoBook sunt disponibile la PC GarageeMAGevoMAGCEL.ro.

 

 

 

Daca esti in cautarea unui sistem de editare foto sau video configurat de la zero pentru nevoile tale, ai ajuns unde trebuie. Dupa o mini sesiune de consultanta rapida putem pune la punct un Desktop PC mic sau mare pentru post-procesare de continut sau grafica.

Consultanta personalizata

Configurare personalizata

Eficienta

Sari la conținut