,

Asus NovaGo – Primul laptop cu procesor Snapdragon si autonomie de pana la 22 de ore

Share

Asus NovaGo este bazat pe puternica și eficienta platformă mobilă Snapdragon 835, fiind echipat cu până la 8GB de memorie RAM, 256GB (UFS 2.0) spațiu de stocare, două porturi USB 3.1 Gen 1 Type-A și unul HDMI. UFS 2.0 este un nou standard de stocare flash, de ultimă oră, cu viteze de până la 1400Mbps, depășind cu mult stocarea SSD și eMMC. NovaGo dispune de Microsoft Windows 10 S, oferindu-le utilizatorilor o experiență de lucru familiară. Windows 10 integrează elemente deja cunoscute cum ar fi Start, Action Center și File Center, plus funcții noi precum Windows Ink, Windows Hello și Cortana.

 

Asus NovaGo (1)

 

NovaGo integrează un modem Snapdragon X16 LTE pentru viteze de download de până la 1Gbps, de la 3 până la 7 ori mai rapid decât vitezele medii broadband. Modemul oferă conectivitate la nivel global având suport 4CA (4 LTE band aggregation) pentru diferite standarde. Patru antene asigură o conectivitate ultrarapidă în rețelele celulare LTE Advanced Cat 16, în timp ce tehnologia Wi-Fi dual-band 802.11ac MU-MIMO furnizează viteze de până la 867Mbps. SIM-ul integrat (eSIM) și suportul Nano SIM permite conectivitatea peste granițe. eSIM este un chip integrat, care permite schimbarea operatorului fără înlocuirea cartelei SIM. Mai mult, datele trimise prin 4G și 5G sunt criptate, fiind mai sigure decât cele Wi-Fi publice. NovaGo are o autonomie de până la 22 de ore de redare video pentru o singură încărcare și poate rezista până la 30 de zile în standby. Chiar și din modul sleep, pornirea instant prin simpla apăsare a butonului power înseamnă revenirea imediată la filmul rulat sau la tabelul în lucru. Modul standby conectat asigură sincronizarea constantă a tuturor datelor în cloud.

 

Asus NovaGo (4)

 

Windows furnizează o compatibilitate extinsă cu aplicațiile regăsite în Windows Store pentru o experiență de lucru perfectă, incluzând suportul pentru cele mai populare programe – Outlook și PowerPoint pentru productivitate, Photoshop sau InDesign pentru creativitate sau Spotify sau Netflix pentru divertisment. Mai mult, fiecare aplicație pentru laptopurile ARM cu Windows este verificată de Microsoft pentru compatibilitate, securitate și protecție. Arhitectură fără ventilator și platformă mobilă Snapdragon 835 pe 10nm le-au permis inginerilor ASUS să mențină greutatea și dimensiunea la minimum. NovaGo cântărește numai 1,39 Kg și are un profil de 14,9 mm.NovaGo are o balama durabilă, fabricată cu precizie, ce se poate deschide la 360 de grade, oferindu-le mai multă libertate utilizatorilor. Ecranul este sensibil la atingere și dispune de suport pentru ASUS Pen. Acesta din urmă sesizează până la 1024 de niveluri de presiune.

Asus NovaGo (3)

Ecranul NanoEdge cu diagonala de 13,3 inci al modelului NovaGo are o ramă ultrasubțire de numai 8,9mm, carcasa fiind mai mică decât a unui portabil standard de 13,3 inci. Acest design NanoEdge furnizează un raport incredibil ecran/corp de 78% și o arie vizuală mai mare, pentru o imagine captivantă. Ecranul Full HD dispune de un unghi larg de vizualizare de 178°, o acoperire de 100% din spectrul de culoare sRGB, tehnologie exclusivă ASUS Eye Care cu ASUS Splendid.

Asus NovaGo (2)

 

Modelul cu 4GB RAM/64GB UFS 2.0 va fi disponibil la prețul de 599 de dolari. Configurația cu 8GB RAM/256GB UFS 2.0 va costa 799 dolari. În România, laptopul va costa aproximativ 3000 lei si va fi disponibil la PC GarageCEL.roevoMAG eMAG.

Daca esti in cautarea unui sistem de editare foto sau video configurat de la zero pentru nevoile tale, ai ajuns unde trebuie. Dupa o mini sesiune de consultanta rapida putem pune la punct un Desktop PC mic sau mare pentru post-procesare de continut sau grafica.

Consultanta personalizata

Configurare personalizata

Eficienta

Sari la conținut