,

Acer a lansat doua modele de Swift 3 cu procesoare noi – Batalia Intel vs AMD pe piata de procesoare mobile incepe

Share

Acer a lansat astăzi două noi modele Swift 3 din populara sa serie de notebook-uri ultra-portabile, un model de 13,5 inci (SF313-52/G)  echipat cu cele mai noi procesoare Intel Core din a 10-a generație și un model de 14 inch ( SF314-42) echipat cu cele mai noi procesoare mobile AMD Ryzen seria 4000. Seria Swift 3 reprezintă notebook-uri ultra-portabile, concepute pentru a se potrivi nevoilor persoanelor care lucrează în mișcare, oferă performanțe excelente și grafică atractivă, într-un șasiu metalic elegant și subțire.

 

 

Cu o grosime de doar 15,95 mm și 1,19 kg, noul Swift 3 (SF313-52/G) este ușor de purtat în orice geantă sau rucsac. Dispune de un ecran cu rame înguste care oferă un raport ecran-șasiu de 83,65%, iar raportul de aspect 3:2 al ecranului oferă cu 18% mai mult spațiu vizual. Îmbunătățirea suplimentară a afișajului care acceptă 100% din spațiul de culoare sRGB. Co-proiectat împreună cu Intel ca parte a programului de inovare Intel „Project Athena”, noul Swift 3 (SF313-52/G) a trecut teste riguroase pentru a obține obiectivele de performanță ale programului și specificațiile hardware, asigurând în mod constant responsivitatea, pornirea instantanee, și durata de viață a bateriei pentru utilizatorii care au nevoie să lucreze de oriunde.

 

 

Swift 3 (SF313-52/G) este echipat cu procesoare Intel Core i7-1065G7 din generația 10, cele mai noi plăci grafice NVIDIA și o baterie cu durată lungă de viață care oferă utilizatorilor până la 16 ore de productivitate. De asemenea, dispozitivul acceptă încărcarea rapidă, oferind până la 4 ore de utilizare la o încărcare de doar 30 de minute. O tastatură iluminată permite utilizarea în medii slab luminate. Swift 3 suportă Windows Hello prin intermediul unui cititor de amprentă pentru o conectare ușoară și mai sigură, iar odată conectat, un port USB Type-C cu funcție completă oferă utilizatorilor viteze de transfer incredibil de rapide prin Thunderbolt™ 3, USB 3.1 Gen 2 sau DisplayPort. Wi-Fi 6 cu bandă dublă (802.11ax) oferă o experiență mai ușoară de navigare pe internet, oferind performanțe sporite și o latență redusă cu până la 75% în comparație cu Wi-Fi 5 (802.11ac).

 

 

 

Noul Acer Swift 3 de 14 inci (SF314-42) este un dispozitiv modern care încearcă să atingă un echilibru între stil, putere și eficiență. Cea mai recentă generație cuprinde dispozitive cu o greutate de doar 1,2 kg și o grosime de 16,55 mm cu un șasiu metalic ușor. Dispozitivul prezintă un raport ecran-corp ridicat și rame ultra-înguste. În plus față de designul său elegant, procesoarele AMD Ryzen™ 4000 aduc performanțe de top alimentate de tehnologia inovativă proces 7 nm și de arhitectura „Zen 2”. Echipat cu până la 16 GB de RAM LPDDR4x, Swift 3 (SF314-42) este o alegere puternică pentru productivitate mobilă. Wi-Fi 6 (802.11ax) și un SSD PCle de 512 GB ajută la funcționarea rapidă a dispozitivului.

 

 

Acer Swift 3 (SF313-52/G) va fi disponibil în EMEA din luna ianuarie la prețuri începând de la 699 euro. Acer Swift 3 (SF314-42) va fi disponibil în EMEA din luna martie la prețuri începând de la 599 euro. Actualele laptopuri Swift 3 sunt disponibile in Romania la PC Garage eMAG evoMAG si CEL.ro. Este o batalie interesanta pe piata de procesoare de laptopuri intre Intel si AMD. Daca doriti sa aflati mai multe despre procesoarele Ryzen 4000 pentru laptopuri, aveti un articol AICI.

 

 

 

Daca esti in cautarea unui sistem de editare foto sau video configurat de la zero pentru nevoile tale, ai ajuns unde trebuie. Dupa o mini sesiune de consultanta rapida putem pune la punct un Desktop PC mic sau mare pentru post-procesare de continut sau grafica.

Consultanta personalizata

Configurare personalizata

Eficienta

Sari la conținut