, ,

Acer Predator CG552K – Monitor gigant OLED cu rata de refresh de 120 Hz pentru gameri

Share

Acer le ofera gamerilor o serie noua de monitoare Predator cu ecrane mari si un set puternic de caracteristici: Predator X32 de 32 inch, Predator X38 de 37.5 inch si Predator CG552K de 55 inch.  Monitorul Predator X32 de 32 inch are NVIDIA G-SYNC ULTIMATE pentru a oferi cea mai fluida experienta de joc, contrast mare si o paleta extinsa de culori, astfel incat spectatorii sa poata vedea detalii foarte mici chiar si in scenele rapide de actiune. Cu un panou miniLED cu reglare locala a intensitatii luminoase, rezolutie UHD (3840 x 2160) si luminozitate de pana la 1440 nit, monitorul Predator X32 este certificat VESA DisplayHDR 1400 si ofera imagini uluitor de vii. Cu culori pe 10 bit si o precizie remarcabila de Delta E <1 a culorilor, acopera 99% din gama de culori AdobeRGB si 89.5% din gama de culori Rec2020, ceea ce il face perfect pentru gamerii care isi si dezvolta propriile video-uri.  Cu o rata de refresh rapida de 144 Hz, Predator X32 ofera imagini uluitor de clare si de fluide, esentiale pentru urmarirea obiectelor care parcurg ecranul cu viteza. Dotat cu un panou IPS, ofera unghiuri de vizualizare de pana la 178 grade, ajutand gamerii sa focalizeze bine tinta. Suportul ergonomic imbunatateste confortul vizualizarii prin pivotarea si inaltimea ajustabile. Trei porturi HDMI 2.0 si port DisplayPort 1.4 faciliteaza conectarea altor PC-uri, patru porturi USB 3.0 creeaza un hub comod pentru conectarea stick-urilor de gaming, a mouse-ului si a altor periferice. De asemenea, monitorul are si doua boxe stereo de 4W.

 

 

 

 

Acest ecran UWQHD+ (3840 x 1600) de 37.5 inch ofera o experienta si mai captivanta printr-o curba de 2300R care creste unghiul de vedere periferica, iar procesorul NVIDIA G-SYNC produce o experienta de joc uluitor de lina, fara salturi sau socuri. Cu acuratete de culoare Delta E <1 si acoperire de 98% a gamei de culori DCI-P3, Predator X38 permite gamerilor sa creeze continut irezistibil, cu culori realiste. Atingand o rata de refresh de pana la 175 Hz (cu overclock) si timp de raspuns G to G de 1 ms in overdrive, Predator X38 tine pasul cu cele mai pretentioase jocuri de actiune. Pentru un confort de vizualizare si mai bun, suportul ergonomic permite gamerilor sa regleze monitorul pentru a isi gasi pozitia optima de vizualizare, cu o inclinare intre -5 si 35 grade, pivotare +/- 30 de grade si ajustare de inaltime de 5.11 inch. Monitorul este dotat si cu doua boxe de 7W care asigura audio de calitate de 14W.

 

 

 

Monitorul Predator CG552K ofera experienta suprema de vizualizare cu un panou gigantic OLED 4K (3840 x 2160) de 55 inch, cu milioane de pixeli care sa asigure o calitate spectaculoasa a imaginii si contrast mai mare. Panoul suporta o luminozitate de pana la 400 nit si face imaginile sa iasa in evidenta, iar acuratetea culorilor, de Delta E <1, precum si acoperirea de 98.5% a gamei de culori DCI-P3 ofera culori realiste. O alegere excelenta pentru gamerii pe consola, monitorul suporta o rata de refresh variabila (VRR) prin port HDMI, pentru o experienta de joc fluida pe dispozitive auxiliare. Compatibil Adaptive Sync si NVIDIA G-SYNC, monitorul Predator CG552K asigura o experienta de joc lina si ajuta gamerii sa isi mentina concentrarea. De asemenea, ii ajuta sa valorifice fiecare secunda, cu un timp de raspuns pana la viteza incredibila de 0.5 ms (G to G) prin overdrive si o rata de refresh de 120 Hz.

 

 

 

 

Un senzor de lumina detecteaza nivelul de lumina din incapere si regleaza automat luminozitatea pentru a optimiza confortul vizual. Cu senzorul de proximitate integrat, monitorul Predator CG552K poate sa detecteze daca este cineva in apropiere, porneste cand persoana este aproape si intra in mod de economisire a energiei atunci cand persoana paraseste zona. Pentru conectivitate excelenta cu o gama larga de sisteme, console si periferice, acesta este dotat cu trei porturi HDMI 2.0, doua porturi DisplayPort v1.4, un port USB tip C, precum si doua porturi USB 2.0 si USB 3.0. Doua boxe de 10W ofera 20W de audio dinamic, iar benzile de lumina personalizabile imbunatatesc estetica dispozitivului.

 

 

  • Monitorul de gaming Predator X32 va fi disponibil in EMEA din trimestrul 2 la preturi incepand de la 3.299 EUR.
  • Monitorul de gaming Predator X38 va fi disponibil in EMEA din luna aprilie la preturi incepand de la 2.199 EUR.
  • Monitorul de gaming Predator CG552K va fi disponibil in EMEA din trimestrul 3 la preturi incepand de la 2.699 EUR.

 

Monitoarele Acer Predator sunt disponibile in Romania  la PC Garage eMAG evoMAG si CEL.ro.

 

 

Daca esti in cautarea unui sistem de editare foto sau video configurat de la zero pentru nevoile tale, ai ajuns unde trebuie. Dupa o mini sesiune de consultanta rapida putem pune la punct un Desktop PC mic sau mare pentru post-procesare de continut sau grafica.

Consultanta personalizata

Configurare personalizata

Eficienta

Sari la conținut