,

Acer lanseaza tableta de buget cu Android Iconia One 8

Publicat in

Share

Acer a lansat în cadrul ediției de anul acesta a CES 2016 tableta Iconia One 8 (B1-850), un dispozitiv de 8 inchi destinat familiilor cu copii, foarte accesibil și la preț –129 de euro. Tableta este potrivită pentru browsing, rularea de clipuri video, gaming ocazional și oferă o interfață mai prietenoasă pentru copii cu ajutorul aplicației Acer Kids Center, precum și funcție de control parental.

Iconia One 8 (B1-850) are un ecran IPS HD multi-touch în 10 puncte, ce asigură o calitate bună a imaginii și o experiență tactilă potrivită pentru gaming. Tableta rulează sistemul de operare Android 5.1 și are o baterie cu autonomie de 9 ore. Dispozitivul are procesor quad-core MediaTek, o camera principală de 5MP și o camera frontală de 2MP, 1GB de memorie RAM DDR3L, capacitate de stocare de 16GB și slot pentru card micro SD de până la 128GB. Tableta este disponibilă în două variante de culori – albă și albastră.

Aplicația Acer Kids center

Iconia One 8 (B1-850) are preinstalată aplicația Kids Center, o interfață simplificată și ușor de accesat de către copii pentru a accesa mai ușor conținutul potrivit vârstei lor cum ar fi jocuri, cărți, clipuri. Cu ajutorul funcției de control parental, conținutul accesat de copii poate fi restricționat și limitat timpul petrecut pe tabletă.

Iconia One 8

Instrumente inteligente de simplificare a taskurilor

Iconia One 8 (B1-850) oferă o serie de funcții care simplifică diferitele task-uri zilnice:

  • EZ WakeUp – din doar trei atingeri, tableta iese din stand-by și încarcă aplicațiile pre-selectate
  • EZ Snap – permite realizarea de screenshot-uri care pot fi apoi partajate sau editate.
  • System Doctor – Permite gestionarea memoriei, spațiului de stocare și a aplicațiilor.

Preț și disponibilitate

Acer Iconia One 8 (B1-850) va fi disponibilă în regiunea EMEA din luna martie la prețuri începând de la 129 de euro.

Specificațiile exacte și prețurile pot varia în funcție de țară.

 

Daca esti in cautarea unui sistem de editare foto sau video configurat de la zero pentru nevoile tale, ai ajuns unde trebuie. Dupa o mini sesiune de consultanta rapida putem pune la punct un Desktop PC mic sau mare pentru post-procesare de continut sau grafica.

Consultanta personalizata

Configurare personalizata

Eficienta

Sari la conținut