,

Acer anunta noul Spin 7 echipat cu Snapdragon 8cx Gen 2 5G

Share

Acer a anuntat noul sau notebook convertibil Spin 7, care ofera o noua abordare indrazneata asupra productivitatii, cu conectivitate 5G rapida care suporta atat frecventele mmWave, cat si frecventele sub-6 GHz. Alimentat de platforma Snapdragon 8cx Gen 2 5G, notebook-ul Spin 7 are o balama ce se poate roti la 360 de grade. Cu o greutate de doar 1,4 kg si o grosime de 15,9 mm, dispozitivul are un sasiu elegant din aliaj de magneziu-aluminiu.

 

 

Noul Spin 7 este echipat cu un procesor Snapdragon 8cx Gen 2 5G, care permite o durata de viata a bateriri extinsa si ofera experiente de divertisment premium. Impreuna cu afisajul IPS Full HD al dispozitivului, tehnologia integrata Qualcomm Aqstic pentru eliminarea zgomotului (ECNS) accepta sunet la fidelitate inalta pentru o experienta captivanta. De asemenea, acestia se pot conecta in siguranta prin 4G/LTE si 5G fara a mai avea nevoie de retelele Wi-Fi publice nesecurizate.

 

 

Spin 7 utilizeaza platforma Snapdragon 8cx Gen 2 5G cu modemul Snapdragon X55 5G care accepta conectivitate 5G atat pe frecvente mmWave cat si sub-6 GHz cu viteze de download de pana la 7,5 Gbps. Acolo unde acestea sunt disponibile, utilizatorii se pot bucura de conexiuni 5G rapide si fiabile. Viteza sporita, latenta redusa si independenta oferite de conectivitatea 5G inseamna ca Spin 7 poate tine pasul cu cerintele afacerilor moderne.

 

 

Spin 7 este un notebook convertibil de 14 inci conceput pentru profesionistii preocupati de stil, cu un design albastru cu accente aurii. Carcasa din aliaj de magneziu-aluminiu permite dispozitivului sa cantareasca doar 1,4 kg cu o grosime de 15,9 mm, facandu-l suficient de portabil pentru a fi luat oriunde. Aceasta atentie la detalii se extinde si la afisajul IPS Full HD de 14 inci al notebook-ului, care acopera 100% din gama sRGB.

 

 

Ultrabook-urile Acer sunt disponibile in Romania la PC Garage ( vezi oferta )eMAG ( vezi oferta ) evoMAG ( vezi oferta ) si CEL.ro ( vezi oferta ).  Link-urile din acest articol sunt de afiliere, iar daca le folositit sustineti blogul!

 

 

 

Daca esti in cautarea unui sistem de editare foto sau video configurat de la zero pentru nevoile tale, ai ajuns unde trebuie. Dupa o mini sesiune de consultanta rapida putem pune la punct un Desktop PC mic sau mare pentru post-procesare de continut sau grafica.

Consultanta personalizata

Configurare personalizata

Eficienta

Sari la conținut