AMD anunta noile procesoare din seriile Ryzen 8000 Pro

Procesoarele mobile  desktop AMD Ryzen PRO Seria 8000 si procesoarele AMD Ryzen PRO Seria 8040, aducând experiențe excepționale de productivitate și conectivitate AI premium utilizatorilor de business.
Iată mai multe despre noile produse comerciale mobile și desktop:
  • Procesoarele de mobile AMD Ryzen PRO Seria 8040 sunt cele mai avansate și rapide procesoare x86 din lume, concepute pentru clienții enterprise care caută eficiență și performanță superioare. Cu până la 30% mai multă performanță în comparație cu concurența, integrate cu AMD Ryzen AI, grafică RDNA 3 și tehnologie WiFi-7, aceste procesoare redefinesc standardele de performanță on-the-go, oferind o putere fără egal pentru cele mai solicitante task-uri de business și AI.
  • Procesoarele desktop AMD Ryzen PRO Seria 8000 sunt concepute pentru a îmbunătăți productivitatea în business cu până la opt nuclee „Zen 4” și grafică integrată AMD RDNA™. Modelele selectate includ AMD Ryzen™ AI pentru eficiență maximă. În comparație cu procesoarele Intel Core i7 14700, utilizatorii pot să se aștepte la o performanță grafică de până la de 3 ori mai bună și performanță a întregului sistemu mai bună cu 47%.

 

 

Procesoarele vor fi disponibile de la partenerii OEM, inclusiv HP și Lenovo, și de la anumiți parteneri de canal în Q2, 2024. Cel mai probabil multe din echipamente cu aceste procesoare vor fi disponibile la Computex 2024. Noile procesoare Ryzen 8000 si Ryzen 5000 sunt disponibile pentru achizitie la PC Garage ( vezi oferta ) – eMAG ( vezi oferta ) – evoMAG ( vezi oferta ) si CEL.ro ( vezi oferta ). Link-urile din acest articol sunt de afiliere, iar daca le folositit sustineti activitatea independenta a blogului!

 



Ghidul IT 2024 ©