Conectivitatea 5G acum mai accesibilă cu noul moto g34 5G

Motorola moto g34 5G, cel mai accesibil dispozitiv 5G, întărește misiunea brandului de a face tehnologia accesibilă pentru toți. Acesta va fi disponibil din 22 ianuarie la eMAG, DIGI, Orange și Altex. Moto g34 vine cu o experiență de divertisment captivantă, combinând un ecran compact, o rată de reîmprospătare ridicată, un sunet impecabil și un sistem avansat de camere foto pentru a captura imagini uimitoare..Are o baterie robustă de 5000mAh pentru utilizare îndelungată, care combinată cu un design elegant îl fac un dispozitiv remarcabil.

 

 

Noul moto g34 5G dispune de un display de 6.5″ cu o rată de reîmprospătare a ecranului de 120Hz2, care oferă o experiență de joc și de redare video incredibil de fluidă. Designul captivant, cu un raport ecran/corp de 85%, îmbunătățește filmele, jocurile și convorbirile video, oferind o vedere extinsă. Difuzoarele stereo de mari dimensiuni transmit sunetul din toate direcțiile, având un bas îmbunătățit, un sunet mai clar și o claritate sporită la volume mai mari.

 

Experiența audio deblochează noi dimensiuni astfel încât consumatorii să se bucure de muzica, jocurile și emisiunile preferate. Sistemul de sunet certificat de înaltă rezoluție asigură o experiență audio de nivel profesional atât la căștile cu fir și wireless, cât și la difuzoarele externe.

 

 

Utilizatorii se pot bucura de tot potențialul procesorului Snapdragon 695 5G, care oferă jocuri fără întreruperi și fotografii excepționale în condiții de luminozitate scăzută. Capacitățile 5G ultrarapide permit descărcări neîntrerupte, sezoane demne de binge și streaming de filme fără întreruperi. Moto g34 5G vine cu încărcare TurboPower™ 18 care oferă ore de energie în doar câteva minute, împreună cu o baterie mare de 5000 mAh pentru un timp de utilizare cât mai îndelungat.

 

 

moto g34 5G vine cu un senzor de 50MP4 Quad Pixel care ajută la redarea unor fotografii uimitoare, cu o sensibilitate de 4 ori mai bună în condiții de lumină scăzută. Utilizatorii pot explora subtilitățile lumii cu ajutorul camerei Macro Vision dedicată, capturând chiar și detalii minuscule. Camera frontală generoasă de 16 MP cu tehnologie Ultra Pixel asigură selfie-uri mai clare și mai vibrante. Datorită AI și Face Retouch, fotografiile sunt îmbunătățite automat, asigurând o fotografie perfectă de fiecare dată.

 

 

moto g34 5G vine cu Android 14 și un design personalizat, centrat pe utilizator. Android 14 acordă prioritate siguranței și securității datelor utilizatorilor, asigurând o conștientizare sporită a utilizării datelor din aplicații și oferind o protecție sporită împotriva accesului neautorizat. Android 14 adoptă, de asemenea, o mai mare incluziune cu funcții îmbunătățite de vedere și auz, asigurând o experiență de utilizare a dispozitivului fără efort și adaptată pentru toți utilizatorii.

 

 

Motorola G34 5G si celelalte modele recent lansate se pot achizitiona de la PC Garage  ( vezi oferta ) – eMAG ( vezi oferta ) – evoMAG ( vezi oferta )  – ForIT ( vezi oferta ) – CEL.ro( vezi oferta ). Link-urile din acest articol sunt de afiliere, iar daca le folositit sustineti blogulVa multumesc!

 Ghidul IT 2024 ©