Monitoarele Gigabyte OLED lansate la CES 2024 – Calitate absoluta in Gaming

GIGABYTE a dezvăluit o gamă interesantă de monitoare OLED concepute pentru jocuri și divertisment la CES 2024. Noua gamă de monitoare au panouri OLED, cu diagonale cuprinse intre 27 si 34 de inchi, cu o rată de refresh de până la 360 Hz.

 

Vedeta CES 2024 este AORUS FO32U2P de 32 de inchi, acesta este primul monitor tactic pentru jocuri cu conectivitate DP 2.1 UHBR20. Are  o lățime de bandă impresionantă de 80 Gbps fără compresie a fluxului de afișare (DSC), oferind o experiență de joc autentică. DisplayPort-ul de pe FO32U2P acceptă, de asemenea, Daisy Chain, simplificând configurațiile cu mai multe ecrane cu un minim de cabluri.

 

 

Monitoarele de jocuri AORUS au, de asemenea, funcții tactice inovatoare pentru jocuri, inclusiv comutatorul tactic, o tastă de comandă rapidă dedicată. Funcția Night Vision se îmbunătățește în condiții de lumină scăzută, accentuând detaliile în zonele întunecate fără a supraexpune întregul ecran. În plus, comutatorul de rezoluție, special conceput pentru pasionații de împușcături de tips FPS, permite trecerea instantanee la o dimensiune de 24 de inchi la rezoluție 1080p cu un singur clic – oferind o configurație optimă pentru experiențe de joc rapide.

 

 

GIGABYTE introduce, de asemenea, GIGABYTE OLED Care, care încorporează o suită de soluții bazate pe inteligență artificială care abordează problemele de reținere a imaginii și funcții automate de protecție a panourilor pentru o fiabilitate sporită și o durată de viață mai lungă. GIGABYTE OLED Care poate detecta fără probleme modelele de utilizare a ecranului și poate efectua în mod autonom întreținerea OLED de rutină, îmbunătățind experiența utilizatorului fără a necesita intervenție manuală.

 

 

Aceste monitoare de gaming de debut, construite pe panouri QD-OLED de nivel CMR13000, oferă o claritate de neegalat a mișcării, reducând în mod semnificativ neclaritatea și imaginea fantomă. Cu un raport de contrast de 1.500.000:1, VESA DisplayHDR True Black 400 și o gamă de culori ultra-largă de 99% DCI-P3, utilizatorii se pot aștepta la o claritate și o claritate de neegalat a imaginii cu culori realiste pentru o sărbătoare vizuală. Cu rate de reîmprospătare ridicate și un timp de răspuns fulgerător de 0,03 ms GtG, jocul este garantat a fi mai fluid și mai receptiv.

 

 

În completarea lansării inovatoare FO32U2P sunt FO32U2, care oferă suport HDMI 2.1 FRL 12G, și FO27Q3, cu o rată de reîmprospătare extraordinară de 360 Hz pentru imagini excepțional de fluide. Pentru cei care doresc o experiență captivantă, monitoarele curbate ultra-late MO34WQC și MO34WQC2 sunt proiectate pentru a răspunde cerințelor riguroase ale jocurilor și multitasking-ului.

 

 

Monitoarele Gigabyte OLED vor fi curand disponibile si pe teritoriul Romaniei. Le puteti achizitiona de la la PC Garage ( vezi oferta ) – eMAG ( vezi oferta ) – evoMAG ( vezi oferta )  – Vexio ( vezi oferta ) – ForIT ( vezi oferta ) si CEL.ro ( vezi oferta ). Link-urile din acest articol sunt de afiliere, iar daca le folositit sustineti activitatea independenta a blogului!

 

 Ghidul IT 2024 ©