LG SIGNATURE OLED T este primul televizor OLED wireless transparent

LG Electronics a dezvăluit primul televizor OLED transparent wireless din lume la CES 2024, câștigătorul mai multor premii CES 2024 Innovation Awards, inclusiv premiul Best of Innovation. 

 

LG SIGNATURE OLED T este o inovație tehnologică ce combină un ecran transparent OLED 4K și tehnologia de transmisie video și audio wireless de la LG, transformând experiența de vizionare în moduri care nu au fost posibile până acum. Acest lucru este completat de calitatea și performanța superioare ale imaginii LG OLED, alimentate de noul procesor AI α (Alpha) 11, care oferă o performanță AI de 4 ori mai mare, o îmbunătățire cu 70% în performanța grafică și o viteză de procesare cu 30% mai rapidă în comparație cu predecesorul său.

 

 

Cu un display de 77 de inci, LG SIGNATURE OLED T și ecranul său transparent inovator se armonizează cu designul oricărui spațiu. Practic invizibil atunci când este oprit, ecranul  ajută la crearea unui efect de încăpere mai spațioasă, oferind o senzație vizuală plăcută. 

 

 

LG OLED T este un produs unic, care aduce multiple posibilități noi, de la locul în care poate fi plasat în cameră, până la tipurile de experiențe de vizionare pe care LG le oferă. Ecranul OLED transparent elimină constrângerile obișnuite ale televizoarelor convenționale. Utilizatorii pot plasa televizorul OLED T în centrul camerei sau îl pot așeza în fața ferestrelor fără ca vederea către exterior să fie blocată. 

 

 

Cutia Zero Connect inclusă utilizează tehnologia de transmisie wireless de ultimă generație a LG pentru a trimite imagini și sunet 4K către OLED T și permite, de asemenea, plasarea televizorului în orice loc, fără a fi necesare prize electrice. Fără cabluri între Cutia Zero Connect și OLED T, utilizatorii se pot bucura de un mediu de vizionare cu mai puține distrageri vizuale. În plus, designul modular al LG SIGNATURE OLED T facilitează diverse metode de instalare, pe perete sau pe suport, în funcție de preferințele individuale. 

 

 

Noul televizor OLED transparent de la LG le permite utilizatorilor să descopere noi forme de divertisment și utilizare prin intermediul experiențelor duble de vizualizare: transparent și opac. Cu funcția Always-On-Display (AOD), OLED T devine o pânză digitală transparentă potrivită pentru expunerea creațiilor de artă, videoclipurilor sau fotografiilor.

 

 

Conținutul afișat pe ecranul transparent pare să plutească în aer, reușind totodată să se armonizeze cu spațiul din jur, pentru un efect vizual captivant. O altă opțiune este caracteristica T-Bar, care rulează în partea inferioară a ecranului. T-Bar afișează alerte de știri, actualizări meteorologice sau titluri de melodii, în timp ce restul ecranului are un aspect care nu obstrucționează spațiul din spatele lui. 

 

Televizoarele LG sunt disponibile in Romania pentru achizitie de la  PC Garage ( vezi oferta ) – eMAG ( vezi oferta ) – evoMAG ( vezi oferta )  – Vexio ( vezi oferta ) – ForIT ( vezi oferta ) si CEL.ro ( vezi oferta ). Link-urile din acest articol sunt de afiliere, iar daca le folositit sustineti activitatea independenta a blogului!

 Ghidul IT 2024 ©