Samsung lansează Galaxy XCover 7 și Galaxy Tab Active 5: Combinația perfectă între durabilitate, performanță și productivitate

Samsung a lansat astăzi noile Galaxy XCover 7 și Galaxy Tab Active 5, un smartphone și o tabletă dedicate mediului de afaceri, gândite să facă față unor provocări intense, inclusiv pentru munca pe teren, unde versatilitatea, optimizarea și securitatea sunt esențiale.

 

Ambele dispozitive vor asigura o mobilitate îmbunătățită datorită conectivității 5G de care dispun, o performanță mai bună datorită îmbunătățirilor aduse procesorului, dar și memorie mai mare. În plus, XCover 7 vine cu o cameră nouă și puternică pe partea din spate și un ecran extins în mărime și rezoluție, în timp ce Tab Active 5 include atât baterii înlocuibile, cât și Modul Fără Baterie, oferind utilizatorilor posibilitatea de a lucra în diverse setări.

 

 

Concepute pentru a rezista în condiții de muncă dificile, Galaxy XCover 7 și Galaxy Tab Active 5 permit muncitorilor să-și utilizeze smartphone-urile și tabletele fără griji. Ambele dispozitive – alături de S Pen-ul inclus al Tab Active 5 – au IP68 pentru rezistență la apă și praf, asigurând un nivel de durabilitate potrivit pentru medii de lucru extreme, cum ar fi șantierele de construcții sau depozitele din retail. Construit conform standardului militar MIL-STD-810H, Galaxy XCover 7 este conceput pentru a rezista la șocuri de la căderi de până la 1.5m, în timp ce Galaxy Tab Active 5 poate rezista la o cădere de 1.8m atunci când este utilizat cu husa de protecție inclusă.

 

 

Galaxy XCover 7 și Galaxy Tab Active 5 beneficiază de sticlă Corning Gorilla® Glass Victus+ și, respectiv, Corning Gorilla Glass 5, care îmbunătățesc durabilitatea și rezistența la zgârieturi. Ecranele dispozitivelor permit, de asemenea, ajustări ale sensibilității la atingere, făcându-le ușor de utilizat pentru lucrătorii care poartă mănuși. De asemenea, au fost testate extensiv pentru utilizarea cu dezinfectanți. Cu aceste specificații, dispozitivele robuste Galaxy sunt construite pentru a rezista la vreme severă sau la pericole, făcându-le ideale pentru o varietate largă de lucrători din prima linie.

 

 

În lumea din ce în ce mai digitală de astăzi, întreprinderile au nevoie ca angajații să rămână conectați și online. Galaxy XCover 7 a fost actualizat pentru a oferi 5G rapid și fiabil, împreună cu Wi-Fi 5, în timp ce Galaxy Tab Active 5 oferă 5G și Wi-Fi 6. Această conectivitate de vârf permite angajaților să colaboreze mai eficient.

 

 

În plus față de conectivitatea fluentă, ecranele premium ale Galaxy XCover 7 și Galaxy Tab Active 5 facilitează utilizarea ușoară și convenabilă. Ecranul de 6.6 inci al XCover 7 oferă o suprafață mai mare și o rezoluție crescută față de generațiile anterioare. Ecranul de 8.0 inci al Tab Active5 oferă o vizibilitate îmbunătățită în condiții exterioare, datorită luminii crescute, și o experiență de vizionare mai fluidă cu o rată de reîmprospătare de până la 120Hz. Ambele dispozitive sunt construite pentru a oferi un suport puternic în mediul de afaceri, fiind foarte subțiri și ușoare, perfecte pentru utilizare la locul de muncă sau în mișcare.

 

 

Dispozitivele robuste de la Samsung asigură continuitatea muncii, oferind angajaților sprijinul și conectivitatea de care au nevoie, chiar și în cele mai dificile condiții de lucru. Pentru zile lungi pe teren sau pe linia de producție, angajații care folosesc atât Galaxy XCover 7, cât și Tab Active 5 pot beneficia de încărcare rapidă pentru a reduce timpul dintre încărcări.Ambele dispozitive sunt echipate cu baterii înlocuibile, reducând timpul de inactivitate atât la locul de muncă, cât și în afara acestuia.

 

 

Galaxy Tab Active 5 poate funcționa fără baterie în modul No Battery Mode. Acest lucru le permite angajaților să utilizeze dispozitivul fără întrerupere în timpul muncii sau când sunt în mașină, menținând sănătatea bateriei în medii cu temperaturi ridicate. De asemenea, Galaxy XCover 7 și Tab Active 5 au interfețe de încărcare POGO, care simplifică procesul de încărcare, permițând locurilor de muncă cu stații POGO să încarce mai multe dispozitive simultan.

 

 

Concepute pentru a maximiza productivitatea și securitatea

 

 

Dispozitivele robuste de la Samsung sunt, de asemenea, concepute pentru a maximiza productivitatea și a facilita munca de teren. Creșterea volumului difuzorului limitează confuzia pe șantierele de lucru prin asigurarea unei sunet precis. Tastele programabile permit scurtături și îmbunătățesc productivitatea, iar scanarea rapidă a codurilor de bare prin intermediul Knox Capture optimizează operațiile în depozite sau puncte de vânzare mobile (mPOS).

 

 

Întrucât afacerile continuă să opereze într-un mediu rapid, care favorizează eficiența, gama robustă Samsung Galaxy permite angajaților să facă mai mult în mai puțin timp, contribuind la îndeplinirea cererilor tot mai mari ale consumatorilor prin creșterea productivității și a operațiunilor în mediul de lucru. Galaxy XCover 7 și Galaxy Tab Active 5 sunt de asemenea compatibile cu o varietate de accesorii terțe, de la diferite huse funcționale la stații de încărcare, PTT-uri USB-Type C și altele – permitând integrarea completă în orice operațiune de la locul de muncă.

 

Pentru prima dată în cazul dispozitivelor robuste Samsung, Galaxy XCover 7 și Galaxy Tab Active 5 beneficiază de suportul pentru Samsung Knox Vault. În cadrul angajamentului Samsung Galaxy de a extinde protecțiile de securitate puternice dincolo de dispozitivele flagship, clienții enterprise au acum o mai mare varietate de dispozitive pe care le pot utiliza în siguranță pentru nevoile lor de afaceri. Knox Vault ajută la protejarea celor mai critice date de pe aceste dispozitive, incluzând informațiile de pe ecranul de blocare, cum ar fi codurile PIN, parolele și modelele.

 

 

Knox Vault construiește un mediu de execuție securizat izolat fizic de procesorul principal și memoria sistemului, devenind funcțional începând cu momentul în care un utilizator își înregistrează ecranul de blocare – astfel, utilizatorii pot beneficia de securitate sporită imediat. Knox Vault poate ajuta la protejarea cheilor de securitate ale utilizatorilor, care criptează datele stocate în dispozitiv, contribuind la asigurarea siguranței – chiar și în cazul în care dispozitivul este pierdut sau furat. O soluție bazată pe hardware și rezistentă la manipulare, Samsung Knox Vault a fost creată pentru a proteja datele utilizatorilor nu doar împotriva atacurilor bazate pe software, ci și împotriva atacurilor hardware folosind instrumente profesionale de înaltă performanță.

 

 

Noul Galaxy XCover 7 și Galaxy Tab Active 5 vor fi disponibile începând cu luna ianuarie 2024. Preturile nu se stiu inca, dar in Romania telefoanele si tabletele Samsung sunt disponibile pentru achizitie la  PC Garage ( vezi oferta ) – eMAG ( vezi oferta ) – evoMAG ( vezi oferta )  – Vexio ( vezi oferta ) – ForIT ( vezi oferta ) si CEL.ro ( vezi oferta ). Link-urile din acest articol sunt de afiliere, iar daca le folositit sustineti activitatea independenta a blogului!Ghidul IT 2024 ©