AllPowers S200 Review – Powerstation de rucsac pentru orice gadget

Daca in materialul anterior vorbeam despre AllPowers S2000 ( vezi material ), acum a sosit momentul sa testez mezinul familiei, mai exact AllPowers S200. Este un micro-powerstation cu capacitate totala de 154 Wh. Suporta panouri solare de ~99W pentru reincarcarea cu energie verde. Vine cu incarcator Wireless + 2 x USB A + 1 x USB-C pentru incarcarea laptopurilor, telefoanelor, dronelor si a altor gadgeturi.

 

 

Reincarcarea lui S200 se poate face de la priza – prin USB-C sau de la panoul solar. Capacitatea sa mica poate fi reincarcata in sub 150 minute de la cam orice sursa. Dimensiunile sale compacte si greutatea de ~1,3 Kilograme ii ofera capacitatea de a fi un powerstation ultra-portabil pentru Masina / ATV. Poate fi transportat ca sursa de curent ocazionala pentru camping sau ca sursa de curent in caz de urgenta. Recent am vorbit despre Garmin InReach si cum ajuta acesta in cazuri de urgenta ( vezi material ), iar acest AllPowers S200 poate alimenta statii / echipamente prin satelit si multe altele.

 

 

SPECIFICATII ALLPOWERS S200

 

 • Tehnologie baterie: Li-Ion;
 • Durabilitate baterie: 1000+ de cicluri de viață pana la 80% din capacitate;
 • Capacitate: 154 Wh ( 41600 mAh );
 • Timp de reincarcare maxim:  90 minute de la priza + USB.C sau 120 minute de la panoul solar;
 • Suporta maximum 99W de panou solar ( conector DC );
 • Intrari: – Port încărcător de perete/Panou Solar + USB-C;
 • Iesiri 220: 1 x AC 230 V (EU Schuko) / max. total 200 W sarcină continuă / max. total sarcină maximă de 240 W;
 • Iesiri USB: 2 x USB A ( Quick Charge 3.0 ) + 1 x USB C ( PD60 )
 • Protectii BMS: Overload Protection, Over Temperature Protection, Short Circuit Protection, Low Temperature Protection;
 • Dimensiuni: 20 cm x 7 cm x 17 cm;
 • Greutate: 1,36 Kilograme.

 

INSPECTIE VIZUALA

 

AllPowers S200 vazut de sus.

Se poate observa incarcatorul cu Wireless Charging compatibil cu majoritatea telefoanelor moderne.

Frontal se poate observa priza de 230V + butonul On/Off si cele 2 USB-uri A de 2.4 Amperi.

Pe laterala dreapta, S200 are prezent conectorul USB-C + DC In si cele doua butoane de pornire pentru circuitele de alimentare ( AC si USB ).

Dimensiunile reduse ale lui AllPowers S200 in raport cu un scaun de camping.

Cam asa arata S200 in mana.

AllPowers S200 m-a insotit la un festival de Camping si s-a integrat de minune.

 

 

Utilizare

 

 

AllPowers S200 este cel mai mic powerstation/powerbank cu priza. Vine cu o capacitate de 154 Wh sau 41000 mAh si este capabil sa alimenteze wireless telefoane, sa incarce 2-3 gadgeturi cu porturile USB si separat sau simultan un ultrabook cu ajutorul prizei de 230V. Poate alimenta routere wireless si multe alte gadget-uri de larg uz, dar cu consum redus.

 

 

Ca utilitate, AllPowers S200 alimenteaza gadget-uri de consum redus, fiind un powerbank mai mare de masina sau de luat in camping unde nu se va sta pe telefon/tableta/laptop prea mult, dar unde va fi nevoie de reincarcarea bateriei de camera/drona pentru documentare. Avand un panou de ~60-80W se poate reincarca un S200 in sub 3-5 ore in cel mai realist mod cu un cer aproape senin, mai mult de atat nu ai ce sa ii ceri.

 

 

AllPowers S200 se reincarca usor de la priza, iar cand incarca echipamente la randul sau am vazut ca se descurca bine. Capacitatea reala versus cei 154 Wh declarati nu se chiar aliniaza, as zice ca pentru primele 10-20 de cicluri am putut observa ca dupa 1 reincarcare de ultrabook si 2 smartphone-uri capacitatea scade sub 35%. Sper ca in timp sa isi revina pe masura ce acumulatorul isi face rodajul.

 

 

AllPowers S200 are o carcasa realizata din plastic rigid si mat. Se simte solid in mana si asamblat cat se poate de bine. Carcasa pare sa fie facuta din doua bucati ( capac sus + jos ). Are picioare din cauciuc pentru fixare ferma pe birou. Ecranul este lizibil, cu un font mare si arata toate informatiile de care ai nevoie dintr-o singura privire. Exista putine butoane, iar cele prezente ofera un feedback cat se poate de bun. Per total, acest S200 de la AllPowers vine cu o calitate de constructie buna.

 

 

Concluzie

 

 

AllPowers S200 este cel mai accesibil si util powerstation cu care m-am jucat pana acum. Vine cu priza, incarcare wireless, usb-uri si o capacitate rezonabila ( care se reincarca de la soare ). Am ales sa am alaturi un panou solar de 60W care este compact si incape sub scaunul soferului ( indiferent de ce masina ai ). Imi place ca se reincarca repede de la soare sau de la priza / port USB-C cand uiti alimentatorul voluminos acasa.

 

 

Constructia este buna, dar capacitatea mi-ar fi placut sa fie mai mare, iar incarcatorul sa fie integrat in dispozitiv, chiar daca ar fi adaugat cele 250 grame pe care oricum le cari separat. AllPowers S200 este un powerbank mare care deschide apetitul celor care vor sa genereze curent electric pentru sesiunile scurte de iesit in natura cu camera foto sau drona. Este un device bun, care te face sa renunti la powerbank-urile marunte.

 

 

AllPowers S200 are un pret de ~600 lei la oferta actuala si este mai rezonabil in comparatie cu alte branduri de pe piata care inca folosesc celule Li-Ion. Pentru voi am primit codul “ghidulit20” care va ofera reducere 20% la produsele cu pret intreg de pe site. Ofertele complete de pe site le gasiti AICI (  vezi ALLPOWERS.com ).

 

 Ghidul IT 2020 ©