realme anunță modelul C51, un smartphone accesibil cu 128GB stocare

realme, brandul de smartphone-uri cu cea mai rapidă ascensiune din piață, anunță un nou telefon din seria Champion (C). Noul C51 își propune să redefinească încă o dată segmentul entry, oferind caracteristici de top în segment. Respectând promisiunea brandului de a nu avea nici o lansare fără o tehnologie nouă, realme C51 aduce o cameră de 50MP într-un segment accesibil, o capacitate de stocare de 128GB și o încărcare rapidă la 33W.

 

 

Înțelegând cel mai bine ce nevoi au tinerii utilizatori în gama entry level, realme C51 reușește să ofere acestora o stocare generoasă. Folosind tehnologia Dynamic RAM Expansion Technology, C51 poate extinde memoria RAM cu până la 4GB în plus pentru un total de 8GB RAM, totul pentru a oferi o experiență fluidă. În plus, C51 suportă două cartele Nano SIM, precum și un card microSD pentru o stocare de până la 2TB.

 

 

Încărcarea rapidă a debutat și pe seria C, iar utilizatorii pot experimenta acum pe realme C51 cea mai rapidă încărcare din segment. În doar 28 de minute bateria telefonului ajunge 50%. În comparație cu predecesorul său C31 cu încărcare de 10W, C51 și-a mărit considerabil viteza de încărcare cu 100%. Cu o baterie masivă de 5000mAh, C51 oferă o performanță de încărcare superioară.

 

 

Seria C de la realme își propune să fie liderul incontestabil al designului pentru gama entry-level. Acestea fiind spuse, utilizatorii pot experimenta design-ul noului C51, având un aspect modern și robust. C51 oferă o aderență și o senzație generală confortabilă în mână utilizatorului, măsoară doar 7,99 mm.

 

 

realme C51 este oferit cu un ecran de 6.74 inch la 90Hz și Mini Capsule, un notch dinamic unde sunt afișate o serie de informații esențiale. Luminozitate maximă de 560 nits și rata de refresh ridicată vor oferi o experiență de top într-un segment de preț accesibil. În plus, C51 este echipat cu un difuzor UltraBoom, un senzor de amprentă rapid pe partea laterală și NFC multifuncțional.vTelefonul realme C51 va fi disponibil la partenerii autorizati la un preţ recomandat de 729 lei.

 

 

Telefoanele realme se pot achizitiona in Romania de la eMAG ( vezi oferta )CEL.ro ( vezi oferta  ) si evoMAG ( vezi oferta  ).  Toate link-urile din acest articol sunt de afiliere, iar prin achizitia lor ajutati functionarea blogului.

Va astept sa va alaturati si comunitatii de pe Youtube ( Vezi despre ce este vorba si aboneaza-te AICI ).


Ghidul IT 2024 ©