CAT S75 Anuntat la MWC 2023 – Smartphone Rugged 5G si cu modul de comunicatie prin satelit

Bullitt Group, producătorul britanic de telefoane mobile, a dezvăluit noul său flagship, Cat S75. Având acreditări de top în materie de durabilitate, telefonul rezistă oricăror condiții, chiar și pierderilor de semnal. Pe lângă conectivitatea 5G ultrarapidă, Cat S75 include și cipul de ultimă generație MediaTek NTN (rețea non-terestră) care permite conectivitate directă la sateliții geostaționari aflați la 37.500 km deasupra pământului, făcând posibilă trimiterea unui mesaj sau formularea unei cereri de asistență SOS în zone fără acoperire mobilă.

 

 

Cel mai rezistent telefon Cat de până acum, Cat S75 este construit pentru a supraviețui. Impermeabil la praf, nisip și murdărie, de asemenea, este rezistent la apă, întrucât a fost testat la o adâncime de 5 metri, suportând jeturi de apă de înaltă presiune. Acest lucru îi aduce ratingurile IP68 și IP69K. Cat S75 include tehnologia Bullitt’s Hygiene+, toate suprafețele externe ale telefonului conțin ioni de argint antimicrobieni și poate fi curățat și igienizat cu ușurință, cu apă și săpun sau șervețele umede cu alcool.

 

 

În ciuda acreditărilor sale privind rezistența și a ecranului de 6,6″ (FHD+ cu 120Hz rată de reîmprospătare și aspect ratio de 20:9), Cat S75 este subțire și foarte ușor. Bateria sa de 5000 mAh oferă până la 2 zile de energie cu suport pentru încărcare rapidă de 15 W și încărcare wireless Qi. Este alimentat de procesorul MediaTek Dimensity 930 octa-core de 2,2 GHz de la MediaTek, cu 6GB de RAM și 128GB spațiu de stocare, extensibil prin card MicroSD.

 

Acesta include un sistem de trei camere foto (senzor principal de 50 MP, senzor wide de 8 MP, senzor macro de 2 MP) cu un mod subacvatic pe spate și o cameră frontală de 8 MP. Lansat cu Android 12, Cat S75 va primi două actualizări ale sistemului de operare și 5 ani de patch-uri de securitate. Datorită serviciului Bullitt Satellite Messenger. Lucrătorii singuri sunt mai în siguranță, iar comunicațiile esențiale pentru mediul de lucru sunt imediat mai puternice.

 

 

Bullitt Satellite Messenger este primul serviciu de mesagerie prin satelit NTN sau “direct către satelit” bazat pe standarde 3GPP pentru telefoane mobile. Noul Cat S75 utilizează cipul MediaTek NTN și Bullitt Satellite Messenger pentru a accesa o rețea de sateliți geostaționari. Pentru a primi și trimite mesaje sau cereri de asistență SOS prin satelit este necesar un abonament și un dispozitiv compatibil NTN.

 

Abonații serviciului Bullitt Satellite Messenger beneficiază de o perioadă de probă gratuită de 12 luni a SOS Assist, care oferă acces 24/7 la centrele de intervenție în caz de urgență furnizate de FocusPoint International. Planurile de mesagerie directă prin satelit încep de la doar 4,99 euro pe lună, fiind disponibile și alte planuri flexibile și de utilizare mai intensă.

 

 

Noul device Cat S75 poate fi acum precomandat de la anumiți operatori și retaileri din întreaga regiune EMEA. Prețul este de 2999 lei incluzând o perioadă de probă gratuită de 3 luni a planului de servicii Bullitt Satellite Messenger Essentials, care oferă până la 30 de mesaje directe la satelit pe lună. Telefoanele CAT se afla in acest moment pe rafturile PC Garage ( vezi oferta )eMAG ( vezi oferta ) evoMAG ( vezi oferta ) si CEL.ro ( vezi oferta ).

 

Link-urile din acest articol sunt de afiliere, iar daca le folositit sustineti activitatea independenta a blogului!Ghidul IT 2020 ©