Laptopurile cu RTX 40 sunt disponibile incepand de astazi de la MSI – Razer – Asus – Lenovo

Este momentul să beneficiezi de noile laptopuri NVIDIA Studio cu plăci video GeForce RTX  40 pentru creatori – începând cu MSI Stealth 17 Studio și Razer Blade 18, ambele cu placă video GeForce RTX 4090. Acestea s-au lansat împreună cu laptopurile GeForce RTX 40 concepute special pentru gameri, dar și cu performanță pentru creatori, de la producători precum ASUS, GIGABYTE și Lenovo.

 

 

Anunțate la CES 2023, acum disponibile pentru utilizatori, aceste laptopuri foarte puternice oferă cel mai mare salt de performanță portabilă și sunt cele mai rapide laptopuri din lume pentru creatori și gameri. Iată câteva avantaje cheie pe care le oferă:

 

 

  • De 3 ori mai eficiente decât laptopurile flagship din generația precedent datorită arhitecturii NVIDIA Ada Lovelace și a tehnologiilor Max-Q din a cincea generație care accelerează procesele creative pentru performanță maximă în timp mult mai scurt.
  • Au la bază tehnologie NVIDIA RTX precum DLSS 3 care crește numărul de cadre pe secundă de 2X fără probleme.
  • Au la bază platforma NVIDIA Studio, și au acces exclusiv la unelte și aplicați de creare — NVIDIA Omniverse, Canvas și Broadcast — și oferă grafică incredibilă cu full ray tracing și funcții AI care te ajută să câștigi timp. Atât MSI Stealth 17 Studio, cât și Razer BLade 18 vin cu NVIDIA Broadcast preinstalat.
  • Drivere NVIDIA Studio care se actualizează regulat (și care vin deja pre-instalate) – driverul din februarie este disponibil acum și poate fi descărcat.

 

Oameni creativi, gameri și mulți alții pot cumpăra acum cele mai noi sisteme Studio sau își pot configura propriul system în Studio Shop.

 

 

De asemenea, prezentat tot în cadrul CES a fost și The Artists’ Metaverse, iar săptămâna aceasta În NVIDIA Studio examinăm cum a fost făcută această artă – care este o călătorie ce evidențiază colaborarea 3D a 7 creatori din fusuri orare diferite, care foloseau mai multe aplicații creative – toate având la bază NVIDIA Omniverse. Grupul de artiști reflectă asupra modului în care Omniverse facilitează colaborarea în timp real din mai multe părți ale lumii.

 

 

Vrei să începi o colaborare 3D chia tu? Descarcă Omniverse astăzi! Gratuit pentru toți cei care dețin plăci video NVIDIA sau GeForce RTX, inclusiv laptopurile noi cu GeForce RTX seria 40.

 

 

Pe rafturile din Romania toate variantele mentionate se vor putea achizitiona de la PC Garage ( vezi oferta )eMAG ( vezi oferta ) evoMAG ( vezi oferta ) si CEL.ro ( vezi oferta ). Link-urile din acest articol sunt de afiliere, iar daca le folositit sustineti activitatea independenta a blogului!

 Ghidul IT 2020 ©