Plăcile video GeForce RTX 40 aduc noi beneficii in streamuri live

Placile GeForce RTX 40 au fost recent adaugate si pe laptopuri. Curand acestea vor fi disponibile si pe piata din Romania. Săptămâna aceasta În NVIDIA Studio vorbim despre beneficii pentru streaming și despre streamerul Nilson 1489, care și-a dus streamul la următorul nivel prin intermediul inteligenței artificiale și a plăcii video GeForce RTX 4090.

 

Plăcile video GeForce RTX 40 oferă streamerilor noi funcții și noi tehnologii:

 

  • Streaming AV1 este acum integrat în Discord, îmbunătățind semnificativ partajarea de ecran pentru utilizatorii care au hardware capabil de AV1 – fie că este pentru livestreaming, ore de curs sau întâlniri cu prietenii – oferind imagini clare și rezoluție până la 4K și 60 fps, chiar și pentru cei cu conexiuni la internet mai slabe.
  • A opta generație de encodere video NVIDIA cu suport AV1, astfel încât streamurile live să pară că lățimea de bandă a fost crescută cu 40% – o creștere semnificativă a calității imaginii – în aplicații populare precum OBS Studio
  • Update-ul 1.4 pentru  NVIDIA Broadcast aduce noi efecte, Eye Contact și Vignette pentru ca streamerii să-și poată îmbunătăți calitatea streamurilor pentru cei care vizionează.

 

 

Streamerul Nilson1489 se folosește de avantajele acestor noi funcții. Folosește de cele mai multe ori OBS Studio, unde noul encoder AV1 și placa sa video GeForce RTX 4090 cresc automat lățimea de bandă și calitatea video, oferind o calitate superioară per total în livestreaming. Driverele de Studio pot fi descarcate de AICI ( vezi pagina ), iar placile video Nvidia sunt disponibile in Romania la F64 ( vezi produse ) –  PC Garage ( vezi oferta )eMAG ( vezi oferta ) evoMAG ( vezi oferta ) si CEL.ro ( vezi oferta ).

 

 

Pentru cei care cauta desktop-uri certificate Nvidia Studio le pot achizitiona direct de la IT Direct ( vezi oferta ). Link-urile din acest articol sunt de afiliere, iar daca le folositit sustineti activitatea blogului. Va Multumesc!

 

 



Ghidul IT 2024 ©