Logitech G FITS Buds – Casti wireless pentru PS5 – PC – Mac si Smartphone

Logitech G anunțat astăzi disponibilitatea locală a căștilor Logitech G FITS True Wireless Gaming, care se potrivesc oricărei urechi folosind tehnologia patentată Lightform de la Logitech. Alimentat de Lightspeed și Bluetooth wireless, Logitech G FITS oferă performanțe audio de calitate înaltă pentru jocurile pe PC, Mac, Playstation, Nintendo Switch și dispozitive mobile. Logitech G FITS sunt primele căști earbuds care folosesc tehnologia LIGHTSPEED wireless, oferind utilizatorilor conexiune profesionistă, răspuns audio de performanță înaltă, conectivitate puternică și o durată lungă de viață a bateriei.

 

 

Jucătorii se pot conecta via LIGHTSPEED cu dispozitive de tip PC, MAC, PS4/5 , Ninentdo Switch conectat la TV și Android prin UBS-A sau USB-C. Cu până la 7 ore de timp de ascultare și 8 ore adiționale când carcasa este pe modul LIGHTSPEED, utilizatorii se pot juca, asculta muzică sau să se uite la filme toata ziua. Când sunt conectate prin Bluetooth, utilizatorii pot asculta timp de 10 ore și cu încă 12 ore în plus cu ajutorul carcasei.

 

 

Ca și amprentele degetelor, urechile fiecărei persoane sunt unice. Deoarece majoritatea căștilor in-ear vin în doar câteva dimensiuni generice, este aproape imposibil să găsești o pereche care să se potrivească perfect. Cu Logitech G FITS și tehnologia patentată Lightform, gamerii pot obține o potrivire personalizată a căștilor în 60 de secunde.  Prin folosirea tehnologiei Lightform și a aplicației de telefon FITS se declașează multiple LED-uri incorporate care vor întări capetele umplute cu gel puse pe marginea căștilor, în zona de contur a fiecărei urechi. Acest lucru oferă un plus de confort deoarece căștile nu cad din ureche și blochează zgomotele exterioare pentru ca utilizatorii să se bucure de o experiență audio de înaltă calitate.

 

 

Design-ul elegant este disponibil în două culori: alb sau negru pentru a se potrivi cu orice stil. G FITS sunt o opțiune wireless in-ear performantă și inovativă pentru gamerii care pun accent și pe confort atunci când vine vorba de căști. Logitech G FITS oferă un sunet complet, cald, în care se simte puternic și bass-ul. Cu căștile Logitech G Fits app, gamerii pot accesa EQ-uri care sunt optimizate pentru jocuri FPS sau RPG, muzică, podcasturi, Bass Boosts și multe altele sau au opțiunea de a-și ajusta propriile setări EQ. Pentru o comunicare clară în timpul jocului, fiecare cască conține două microfoane built-in de tip beamforming.

 

 

Căștile G FITS True Wireless Gaming Earbuds vor fi disponibile pe LogitechG.com și la PC Garage ( vezi oferta )eMAG ( vezi oferta ) evoMAG ( vezi oferta ) si CEL.ro ( vezi oferta ). Link-urile din acest articol sunt de afiliere, iar daca le folositit sustineti blogul! Prețul de vânzare pentru căști este de 1249 RON. Aceste casti ar urma sa fie disponibile in perioada urmatoare si in Romania.Ghidul IT 2020 ©