Motorola lansează ThinkPhone – Smartphone business la 30 ani de Lenovo ThinkPad

Faceți cunoștință cu Lenovo ThinkPhone de la Motorola, proiectat pentru a oferi companiilor calitatea și fiabilitatea prezente pe fiecare dispozitiv marca Lenovo Think. Astăzi, cu ocazia celei de-a 30-a aniversări a ThinkPad, Motorola prezintă ThinkPhone, cel mai bun companion pentru ThinkPad.

 

Cu ThinkPhone, clienții vor avea la dispoziție o suită completă de funcții de securitate și asistență, care oferă protecție fără întreruperi și gestionare susținută de ThinkShield. ThinkShield este o platformă de securitate superioară care are la bază politici fundamentale de securitate, caracteristici hardware, software și procese specializate care asigură securitatea întregului dispozitiv.

 

Dispozitivul este certificat MIL STD 810H1, proiectat cu o fibră de aramidă ușoară, mai rezistentă decât oțelul, o ramă din aluminiu aircraft-grade și Gorilla Glass Victus, astfel încât să reziste cu ușurință șocurilor și căderilor de la o înălțime de până la 1,25 metri. Datorită certificării IP682, ThinkPhone este proiectat să reziste la praf și apă cu o adâncime de până la 1,5 metri timp de până la 30 de minute.

 

 

Lenovo ThinkPhone de la Motorola introduce conectivitatea Think 2 Think cu Ready For3, un set de experiențe de productivitate care permite utilizatorilor finali din mediul de afaceri să se bucure de o integrare perfectă între ThinkPhone și ThinkPad. Experiențele Think 2 Think includ:

 

  • Conectare instantanee: Telefonul și PC-ul se conectează instant prin WiFi atunci când se află în apropiere.
  • Clipboard unificat: Transferă fără probleme textul copiat sau fotografiile recente, documentele scanate și clipurile video între dispozitive prin comanda „paste” în orice aplicație de pe dispozitivul de destinație.
  • Notificări unificate: Notificările de pe telefon apar instantaneu în Windows Action Center. Făcând click pe o notificare, se lansează automat aplicația de telefon corespunzătoare pe ecranul PC-ului.
  • File Drop: Trage și plasează cu ușurință fișiere între ThinkPhone și PC.
  • Streaming de aplicații: Deschide orice aplicație Android direct pe un PC.
  • Webcam avansat: Profită de camerele de calitate și de capacitățile AI ale ThinkPhone folosindu-l pe post de cameră web pentru toate apelurile video.
  • Hotspot instantaneu: Conectează-te la Internet printr-un singur click, direct de pe PC, pentru a profita de conectivitatea 5G a ThinkPhone-ului.4

 

 

Toate elementele de pe ThinkPhone au fost proiectate cu gândul la productivitate. Motorola a lucrat cu parteneri precum Microsoft pentru a oferi cele mai bune experiențe de productivitate clienților săi și pentru a ajuta utilizatorii ThinkPhone să facă lucrurile cu ușurință. La lansare, ThinkPhone va veni cu aplicațiile mobile Microsoft 365, Outlook și Teams preîncărcate.

 

 

Pentru a se asigura că fluxul de lucru al utilizatorului rămâne la performanțe maxime în anii următori, smartphone-ul este echipat cu platforma mobilă Snapdragon 8+ Gen 1 destinat unui flux de lucru mai ușor. În plus, ThinkPhone este echipat cu tehnologie 5G și compatibilitate Wi-Fi 6E, eliberând puterea noului standard Wi-Fi de 6GHz, care oferă cele mai rapide viteze de Internet disponibile în prezent.

 

ThinkPhone vine cu un ecran mare FHD+ de 6,6″ care amplifică vizualizarea întregului conținut, de la tablouri de bord complexe până la e-mail-uri foarte lungi. Clienții vor beneficia și de peste 36 de ore de autonomie datorită bateriei de dimensiuni mari, pentru a rămâne conectați indiferent de distanța pe care călătoresc. ThinkPhone prezintă un încărcător universal TurboPower de 68W, care le oferă utilizatorilor energie pentru întreaga zi în doar câteva minute de încărcare.

 

 

Pentru a completa dispozitivul, Motorola a inclus o cameră Ultra Pixel de 50 MP, care oferă o calitate premium a imaginii la fiecare apel video, indiferent de condițiile de iluminare. Camera Ultra Pixel este ideală pentru a da viață chiar și celor mai mici detalii, captând fotografii cu de 32 de ori mai mulți pixeli de focalizare pentru imagini mai precise și clare.

 

Toate echipamentele de actuala generatie de la Lenovo si Motorola sunt disponibile la PC Garage ( vezi oferta )eMAG ( vezi oferta ) evoMAG ( vezi oferta ) si CEL.ro ( vezi oferta ). Link-urile din acest articol sunt de afiliere, iar daca le folositit sustineti activitatea independenta a blogului!

 

 Ghidul IT 2020 ©