De Black Friday 2022, Mio vine cu reduceri între 12% și 37%

Mio  pregătește anul acesta reduceri între 12% și 37% pentru zeci de modele în oferta magazinelor partenere. Mașina a rămas în continuare mijlocul de deplasare preferat pentru majoritatea românilor, fie că o folosesc pentru activitățile de zi cu zi, fie că aleg să plece în vacante. În același timp, numărul crescut de autovehicule din România și preferința românilor pentru acest mijloc de transport se reflectă și în numărul din ce în ce mai mare de accidente rutiere, fie ele minore sau mai grave și din ce în ce mai multe șicanări în trafic.

 

 

Anul acesta în luna noiembrie, reducerile de Black Friday de la Mio pot fi găsite la toate magazinele partenere – Altex, eMAG.ro, evoMAG.ro, F64.ro, Flanco, Media Galaxy, Selgros ș. a., pentru un număr de aproximativ 25 de modele, însumând un stoc total disponibil de peste 4.000 de produse cu reduceri între 12% și 37% în funcție de model si magazin.

 

Pentru magazinele Altex, evoMAG, Flanco și Media Galaxy, reducerile sunt disponibile în toată luna noiembrie, în timp ce eMAG și F64 vor avea oferte doar în data de 11 noiembrie.

 

 

Camerele de bord Mio oferă cea mai bună calitate a imaginii, indiferent de condițiile de iluminare sau meteorologice și trec prin procese riguroase de testare (până la 58 de teste diferite) înainte de a fi introduse pe piață. Astfel, compania se asigură că indiferent de condițiile de utilizare – temperaturi ridicate, scăzute, lovituri sau șocuri – camerele de bord Mio livrează calitatea așteptată de utilizatori. Cu zeci de modele în portofoliu, exista o opțiune pentru oricine în funcție de nevoi și buget.

 

Printre cele mai importante funcții ale camerelor de bord Mio se numără:

 

  • Diferite rezoluții de filmare (de la Full HD la 4K)
  • Wi-Fi/Bluetooth de mare viteză integrate
  • Alertă pentru camere de radar fixe (pentru majoritatea țărilor din Europa)
  • Mod parcare pasiv/smart (în funcție de model)
  • Monitorizare GPS
  • Senzori de șoc/mișcare

 

 

Printre cele mai populare și bune modele se numără Mio MiVue C312, C440, C450, 732, 733, 812, 866 dar și modelul 4K, Mio Mivue 886. Camerele Mio sunt disponibile la PC Garage eMAGevoMAG si CEL.ro. Link-urile din acest articol sunt de afiliere, iar daca le folositit sustineti blogul!Ghidul IT 2020 ©