HyperX Cloud Stinger 2 pentru PC – Gasti de gaming usoare pentru cap si portofel

 HyperX Stinger 2 pentru PC anuntate astazi de diviza de periferice care se afla acum sub umbrela HP. Oferind confortul și durabilitatea emblematice ale HyperX, căștile vin cu spumă de memorie moale și piele premium. De asemenea, Cloud Stinger 2 beneficiază de DTS Headphone:X Spatial Audio pentru spațializare audio 3D. Minimizând greutatea fără a compromite performanța, Cloud Stinger 2 oferă confort și calitate audio impresionantă, ideale pentru sesiuni de gaming lungi.

 

 

Cloud Stinger 2 menține aspectele fundamentale ale lui HyperX Cloud Stinger, în același timp rafinându-le pentru a răspunde nevoilor extinse ale gamerilor. Cu o greutate de sub 300g, căștile sunt concepute pentru o experiență de utilizare calitativă, cu sunet excelent și confort sporit.

 

Stinger 2 utilizează drivere mari de 50mm pentru a oferi sunet clar și cupe care se rotesc la 90 de grade pentru a putea fi purtate în jurul gâtului în timpul pauzelor. De asemenea, căștile dispun de controale audio ușor accesibile pe cupe, microfon flexibil cu anularea zgomotului de fundal, sunet clar și posibilitatea de a opri microfonul prin ridicarea acestuia.

 

Stinger 2 arata mai bine ca oricand datorita unui design nou si al unui aer mai serios.

 

 

Căștile de gaming HyperX Stinger 2 sunt acum disponibile la prețul recomandat de 329,9 RON. Pentru mai multe informații, vizitați pagina de produs a căștilor de gaming Cloud Stinger 2. Noile casti vin cu un design nou si interesant fata de generatia anterioara ( vezi review ). HyperX pare sa evolueze in directia potrivita lucru care face pe multi sa rasufle usurati dupa preluarea HP.

 

Echipamentele HyperX sunt disponibile pentru achizitie in Romania la PC Garage ( vezi oferta )eMAG ( vezi oferta ) evoMAG ( vezi oferta ) si CEL.ro ( vezi oferta ). Link-urile din acest articol sunt de afiliere, iar daca le folositit sustineti activitatea independenta a blogului!

 

 Ghidul IT 2020 ©