ROG Phone 6D și ROG Phone 6D Ultimate – Smartphone de jocuri cu procesor nou si 16 GB de RAM

ASUS Republic of Gamers (ROG) a prezentat în premieră „Dare to be Ultimate: povestea designului ce a condus la apariția seriei de smartphone-uri de gaming ROG Phone 6D. (link video) ROG Phone 6D și ROG Phone 6D Ultimate sunt echipate cu cel mai nou chipset de top MediaTek Dimensity 9000+ 5G. Cu viteze ale procesorului de până la 3,2 GHz și dispunând de până la 16GB de memorie RAM LPDDR5X și 512GB de stocare ROM, Dimensity 9000+ oferă experiențe 5G de top, perfecte pentru gamerii mobili.

ROG Phone 6D Ultimate introduce funcția AeroActive Portal, o „ușă” de disipare a căldurii care funcționează împreună cu AeroActive Cooler 6 și cu lamelele de disipare a căldurii de pe camera de vapori ultra-subțire, pentru a introduce aer rece spre chipset pentru o performanță de răcire excepțională. Sistemul de răcire îmbunătățit GameCool 6 dispune de o tehnologie nouă de răcire a procesorului la 360° pentru a dezlănțui performanțe maxime susținute.

 

O baterie cu o capacitate imensă de 6000mAh oferă o autonomie extinsă pentru sesiuni lungi de joc. Imaginile deosebite sunt redate pe un ecran Samsung AMOLED HDR10+ de 6,78 inci, care utilizează tehnologia exclusivă de tuning ROG pentru a obține o rată de reîmprospătare de 165Hz.  Noua serie este pe deplin compatibilă cu gama existentă de accesorii interesante pentru ROG Phone 6, inclusiv AeroActive Cooler 6 și ROG Phone 6 Glass Screen Protector.


Pentru posibilități de control și mai avansate, AirTrigger 6 a fost îmbunătățit semnificativ în acest an. Senzorii ultrasonici suportă pe deplin diverse gesturi, inclusiv funcții precum Dual Action, Press and Lift și Gyroscope Aiming. Sistemul audio GameFX de pe seria ROG Phone 6D dispune de difuzoare duale simetrice. Este disponibil și un conector de 3,5 mm pentru căști. Sunetul a fost optimizat în colaborare cu pionierul suedez în domeniul audio digital Dirac.


Bateria  de 6000 mAh dispune de funcții avansate de mentenanță a bateriei pentru o performanță mai bună a acesteia și o durată de viață extinsă și există, de asemenea, un adaptor HyperCharge de 65 de wați pentru încărcare rapidă.

Seria ROG Phone 6D este echipată cu un sistem de camere foto triple, care include o cameră principală cu unghi larg de 50 MP Sony IMX766 de 50 MP cu calitate îmbunătățită a imaginii și procesare HDR, o a doua cameră ultra-wide de 13 MP și o cameră macro. Printre funcțiile software îmbunătățite se numără modul video HDR10+ și există, de asemenea, o cameră frontală de 12 MP pentru selfie-uri de grup de înaltă calitate și transmisiuni video în direct.

 

 

Ecosistemul existent de accesorii modulare și complet compatibile cu ROG Phone 6 permite jucătorilor să își optimizeze experiența de joc pe seria ROG Phone 6D. Printre accesorii se numără AeroActive Cooler 6, ROG Kunai 3 Gamepad pentru ROG Phone 6, ROG Phone 6 Glass Screen Protector, carcase și multe altele. AeroActive Cooler 6 cu clemă de clipsare are un cooler termoelectric alimentat de AI și un ventilator care oferă un flux de aer de răcire sporit direct în punctele fierbinți de pe capacul din spate al seriei ROG Phone 6D.

 

 


Cele două telefoane sunt disponibile la precomandă pe eShop-ul oficial ASUS ( vezi oferta magazin ) și vor ajunge pe piața românească în luna octombrie. Prețurile pornesc de la 4899 lei (taxe inclusiv) pentru modelul ROG Phone 6D (12GB RAM și 256GB stocare) și de la 7099 lei (taxe inclusiv) în cazul lui ROG Phone 6D Ultimate (16GB RAM și 512GB stocare). Toate modelele Asus ROG Phone sunt disponibile la PC Garage ( vezi oferta )eMAG ( vezi oferta ) evoMAG ( vezi oferta ) si CEL.ro ( vezi oferta ). Link-urile din acest articol sunt de afiliere, iar daca le folositit sustineti activitatea independenta a blogului!Ghidul IT 2020 ©