Kingston Fury cu certificare AMD Expo – RAM pentru overclock cu Ryzen 7000

Kingston  a anunțat astăzi adăugarea modulelor DDR5 certificate  AMD EXPO  la linia de produse Kingston FURY Beast. Dorind mereu să ofere cele mai recente opțiuni jucătorilor și entuziaștilor. Aceste noi module și kituri capabile de overclock, sunt optimizate pentru viitoarea platformă AM5 cu Ryzen 7000 ( vezi detalii ).

 

 

Memoriile au două profiluri reglate din fabrică și un profil custom ce poate fi modificat de către utilizator. Numai asa se pot stoarce ce se poate mai mult din cipurile NAND Hynix de noua generatie.

 

 

Certificată de cei mai importanți producători de plăci de bază din lume, linia Kingston FURY Beast oferă viteze de până la 6000MT/s și un radiator cu profil redus. Acum, cu profilurile AMD Extended pentru Overcloc, utilizatorii pot avea încredere că modulele și kiturile Kingston FURY Beast DDR5 selectate sunt exact ceea ce are nevoie sistemul lor AMD AM5 pentru performanta si stabilitate maxima.

 

In functie de placa de baza, aceste memorii pot sari de frecventa de 6000 MT/s si pot ajunge chiar pana la 7000 MT/s in functie de procesorul Ryzen si placa de baza pe care sunt instalate.

 

 

Kingston FURY Beast DDR5 și Kingston FURY Beast DDR5 RGB, certificate AMD EXPO, sunt disponibile acum în module individuale de 16GB și 32GB în kit de două module. Memoriile DDR5 Fury Beast  sunt disponibile in Romania la PC Garage ( vezi oferta )eMAG ( vezi oferta ) evoMAG ( vezi oferta ) si CEL.ro ( vezi oferta ). Link-urile din acest articol sunt de afiliere, iar daca le folositit sustineti blogul!

 

Va astept sa va alaturati si comunitatii de pe Youtube ( Vezi despre ce este vorba si aboneaza-te AICI ).


Ghidul IT 2020 ©