GoPro Hero 11 Black a sosit! – Disponibil in 3 editii – Senzor patrat cu captura 5.7K

GoPro tocmai ce a anuntat trei camere noi pentru inregistrarea aventurilor din sezonul Iarna 2022 / Primavara-Vara 2023. Hero 11 Black, Hero 11 Black Creator Edition si Hero 11 Black Mini se numesc camerele. Toate vin cu un senzor mai mare si de generatie mai noua fata de Hero 10.

 

Pe langa asta totii senzorii au captura pe 10 biti al imaginilor video la rezolutie 5.7K la 60 fps. Senzorul de 1/1.9 (6.40 x 5.60mm). Toate rezolutiile de filmare pot fi capturate acum si in format 8 : 7 pentru un look patrat si posibilitati de decupaj orizontal/vertical pentru social media.

 

Diferentele intre cele 2 camere.

 

HyperSmooth 5.0 este noul argoritm de stabilizare pentru prevenirea miscarilor pentru secventele video. Acum exista si 3 moduri Night Effect Time Lapse pentru inregistrarea de pictura cu lumina noaptea sau miscarea masinilor ( exact ca o camera cu setari manuale ).  TimeWarp 3.0 inregistreaza la 5.3K video-uri hyperlapse. Noile baterii GoPro Enduro pentru seria 11 Black ar urma sa ofere si ele cu 38% mai multa autonomie.

 

 

Modelul GoPro 11 Black este similar ca dimensiuni si design exterior cu GoPro 10. Hardware-ul interior difera in totalitate fata de generatia anterioara, dar imbunatatirile raman destul de mici generational. GoPro 11 Black Creator este in esenta identic cu varianta mai devreme amintita, dar are captura de sunet si ceva lumina extra. Este un setup mai complex cu baterie intr-un maner cu butoane care mareste autonomia cu pana la 4 ore. Exista si microfon unidirectional si lumina led pentru o imbunatatire a imaginilor la vlogging.

 

 

GoPro 11 Mini renunta la ecranul frontal pentru a livra o camera mult mai compacta, mai usor de atasat pe bicicleta sau casca. Acest mini imi aduce aminte de GoPro Session ( cubul ) care a murit destul de repede. Sper ca acum sa nu fie cazul, pentru ca noua jucarie arata tare bine si are mult potential.

 

 

GoPro Hero 11 Black si Hero 11 Black Creator Edition sunt disponibile global incepand de astazi cu preturi cuprinse intre 500 Euro, respectiv 700 Euro in zona Europeana. Hero 11 Black Mini va fi disponibil incepand cu 25 Octombrie la un pret de 400 Euro. In Romania seria GoPro poate fi achizitionata de la eMAG ( vezi oferta )F64 ( vezi oferta )evoMAG ( vezi oferta ) si CEL.ro ( vezi oferta )Link-urile din acest articol sunt de afiliere, iar daca le folositit sustineti blogul!

 

 

 

 

Va astept sa va alaturati si comunitatii de pe Youtube ( Vezi despre ce este vorba si aboneaza-te AICI ).


Ghidul IT 2020 ©