IronKey Vault Privacy 80 – SSD externe criptat cu ecran tactil

Kingston a anunțat astăzi lansarea celui mai nou produs, IronKey Vault Privacy 80, un SSD Extern (VP80ES) inovator, independent de sistemul de operare, cu ecran tactil și criptare hardware pentru protecția datelor.  Utilizarea SSD-ului extern IronKey VP80ES este la fel de simplă precum utilizarea unui telefon. Dispunând de un ecran tactil color, utilizarea este foarte simpla folosind gesturi  de tip drag&drop sau slide. Cu certificare FIPS 197 cu criptare XTS-AER pe 256 biti, VP80ES este proiectat să protejeze datele, fiind în același timp ușor de utilizat.

 

 

Unitatea este ideală pentru a proteja datele de atacurile Brute Force și BadUSB, care afectează în general întreprinderile mici și mijlocii și chiar creatorii de conținut. Măsurile sale de securitate de nivel militar, îl fac net superior când vine vorba de securitatea informațiilor importante ale companiei sau chiar a datelor personale.  Pe lângă ușurința sa în utilizare și criptarea hardware, VP80ES oferă caracteristici suplimentare pentru protecția datelor, precum opțiunea Multi Password cu moduri PIN/Passphrase și Configurable Password Rules.

 

 

Kingston IronKey Vault Privacy 80 – Funcții și specificații:

 

 

  • Certificare FIPS 197 și criptare XTS-AES 256-bit: protecții integrate împotriva atacurilor BadUSB, Brute Force și microprocesor securizat certificate Common Criteria EAL5+.3
  • Ecran tactil unic: protejarea datelor este mai ușoară folosind un ecran tactil intuitiv.
  • Activați opțiunea Multi-Password (Admin/User) cu PIN/Passphrase: Opțiunea Multi-Password pentru Data Recovery în modul Admin.
  • Configurable Password Rules: Gestionarea numărului de încercări a parolei, lungimea minimă a parolei (6-64 caractere) și regulile de parole unice sau alfabetice.
  • Dual Read-Only (Write-Protect) Mode Settings: Apărare  împotriva amenințărilor de securitate cibernetică de la sistemele compromise folosind nouă niveluri de protecție numai pentru citire.
  • Interfață:USB 3.2 Gen 1
  • Conținut pachet:         husă din Neopren, cablu USB 3.2 Gen 1 C-to-C, USB 3.2 Gen 1 C-to-A cable
  • Capacitate: 480GB, 960GB, 1920GB
  • Dimensiuni: 122.5 mm x 84.2 mm x 18.5 mm
  • Garantie 3 ani.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cu opțiunea Admin, puteţi alege între modurile PIN numeric sau Passphrase, puteţi seta reguli pentru parolă sau să activaţi opțiuni de securitate extinse, cum ar fi numărul maxim de încercări de parole partajate, lungimea minimă a parolei de 6-64 caractere, reguli de parolă alfanumerice, auto timeout pentru blocarea unității, layout randomizat pentru ecranul tactil și Secure Erase pentru a asigura o protecție maximă a fișierelor dvs. importante. Parola de administrator poate fi folosită pentru a restabili datele și accesul în cazul în care parola de utilizator este uitată.

 

 

În cazul în care uitaţi parola, prin utilizarea caracterului „space” este foarte ușor să vă amintiți o expresie folosită în crearea acesteia. În caz contrar, PIN-ul poate fi folosit pentru a debloca VP80ES, la fel ca la un telefon mobil. Pentru a reduce încercările eșuate de conectare, atingeți butonul “eye” pentru a vizualiza parola introdusă. VP80ES este livrat cu o carcasă de neopren și două cabluri adaptoare USB 3.2 Gen pentru a se conecta cu ușurință la computere și alte dispozitive compatibile cu USB Type-C  sau Type-A, fiind astfel un companion perfect atunci când aveți nevoie de el.

 

SSD-ul extern Kingston IronKey Vault Privacy 80 este disponibil în capacități de 480GB, 960GB, 1920GB și este susținut de o garanție limitată de trei ani, suport tehnic gratuit și fiabilitatea legendară Kingston. Prrodusele Kingston sunt disponibile in Romania la PC Garage ( vezi oferta )eMAG ( vezi oferta ) evoMAG ( vezi oferta ) si CEL.ro ( vezi oferta ). Link-urile din acest articol sunt de afiliere, iar daca le folositit sustineti blogul!

 

 Ghidul IT 2020 ©