ROG Swift 500Hz – Cel mai rapid monitor de jocuri de pana acum vine de la Asus

Republic of Gamers (ROG) a anunțat astăzi ROG Swift 500Hz, primul monitor pentru „esports” cu rată de reîmprospătare de 500Hz din lume. Swift 500Hz dispune de un ecran FHD (1920 x 1080) de 24,1 inchi, care utilizează tehnologia panoului Esports-TN (E-TN) pentru a oferi un timp de răspuns cu 60% mai mic comparativ cu al ecranelor LCD TN standard, ceea ce îl face cel mai rapid ecran LCD de până acum. ROG a colaborat cu AU Optronics (AUO), valorificând tehnologia sa exclusivă AmLED.
Această tehnologie permite un control precis asupra luminozității, contrastului, culorilor și ratei de reîmprospătare, toate în timp real și pe baza imaginilor afișate – rezultând o performanță revoluționară.

 

Specificațiile ASUS ROG Swift 500Hz
Dimensiune panou24,1 inchi, ecran cu rame ultra-subțiri pe trei laturi (16:9)
Retro-iluminare panou / tipEsports TN (E-TN)
Rezoluție1920 x 1080
Luminozitate400 cd/m² (tipic)
Rată de reîmprospătare 500 Hz
NVIDIA Reflex Analyzer Da
Conectivitate1x DisplayPort™ 1.4
1x HDMI® 2.0
2x USB 3.2
1x jack căști

Swift 500Hz include NVIDIA G-SYNC și modul îmbunătățit Esports Vibrance – special adaptat pentru „esport” – integrat direct în firmware-ul monitorului. Acesta permite să treacă mai multă lumină prin cristalele LCD, oferind culorilor noi niveluri de vibrație. Având în vedere că latența este un factor crucial în jocurile „esports”, Swift 500Hz include, de asemenea, NVIDIA Reflex Analyzer, permițându-le jucătorilor să măsoare latența cu un singur clic.

ASUS ROG a împins întotdeauna limitele tehnologiei în domeniul ecranelor de gaming. În urmă cu un deceniu, ASUS a introdus primul monitor de gaming 1080p cu rată de refresh de 144Hz din lume. În 2017, ROG a lansat primul monitor de gaming NVIDIA G-SYNC la 240Hz. Iar în 2020, ROG a lansat primul monitor de gaming de 360Hz. Cu neclarități minime de mișcare, imagini îmbunătățite și o latență de intrare mai mică, ROG Swift 500Hz este conceput pentru a le oferi jucătorilor profesioniști de „esports” un avantaj în cadrul turneelor.

Una dintre aceste caracteristici impresionante – latența extraordinar de scăzută – este posibilă, în parte, grație unui parteneriat vital cu NVIDIA.
Monitoarele de jocuri de la Asus sunt disponibile la PC Garage ( vezi oferta )eMAG ( vezi oferta ) evoMAG ( vezi oferta ) si CEL.ro ( vezi oferta ). Link-urile din acest articol sunt de afiliere, iar daca le folositit sustineti independenta blogului!


Ghidul IT 2020 ©