Synology RT6600ax – Router WiFi 6 avansat cu OS prietenos

Synology a anunțat lansarea lui RT6600ax, un router de mare viteză axat pe securitate, conceput pentru a oferi o conectivitate rapidă și sigură la birou și acasă. Susținut de noul Synology Router System (SRM) 1.3,1 RT6600ax este complet echipat pentru a face față provocărilor din mediile de rețea moderne, inclusiv creșterea masivă a dispozitivelor conectate și necesitatea de a proteja utilizatorii împotriva amenințărilor de securitate în continuă creștere.

 

 

RT6600ax este primul router Synology cu certificare Wi-Fi 6. Acesta oferă un Wi-Fi mai fiabil datorită unei mai bune codificări a datelor, formării fasciculului, programării și izolării semnalului. Un port 2.5GbE configurabil pentru implementarea WAN sau LAN permite utilizatorilor să profite de conexiunile de internet Multi-Gig sau de dispozitive de înaltă performanță, cum ar fi un NAS. Vitezele rapide de conectare și funcționarea rapidă sunt asigurate de un procesor quad-core de 1,8 GHz.

 

Tehnologia tri-bandă funcționează împreună cu Smart Connect pentru a optimiza distribuția dispozitivelor, eliminând blocajele de transmisie a datelor. Compatibilitatea cu spectrul de 5,9 GHz recent licențiat deblochează canale non-DFS la 80 și 160 Hz oferind un debit wireless combinat de 6,6 Gbps, 2 conexiuni simultane mai mari și o performanță mai rapidă a serverului VPN.

 

 

Profilele per utilizator pot fi configurate pentru a limita timpul petrecut online sau pentru a bloca navigarea atunci când sunt îndeplinite anumite condiții. Dispozitivele atribuite aceluiași profil vor împărtăși același set de reguli de acces la internet, fără a necesita o configurare manuală repetitivă. Securitatea este îmbunătățită prin blocarea amenințărilor la nivelul întregii rețele prin DNS & IP Threat Intelligence Database și suport pentru Google Safe Browsing.5

 

 

Lățimea de bandă disponibilă poate fi distribuită între dispozitivele conectate, acordând prioritate unui singur client sau unei singure aplicații atunci când apar nevoi specifice. Datele în timp real și cele istorice susțin auditul granular, cu rapoarte de trafic generate automat sau la cerere, care pot fi ușor partajate în format CVS sau HTML.Utilizatorii ce lucrează la distanță și echipele hibride pot folosi suita de instrumente de conectivitate la distanță a SRM pentru a accesa site-uri web de tip intranet direct din browserul lor (WebVPN).

 

În acest fel sunt stabilite conexiuni de înaltă performanță cu un client dedicat prin diverse protocoale (SSL VPN), se face legătura între mai multe locații pentru partajarea simplă a resurselor în diferite rețele (Site-to-Site VPN) și se permite operarea de la distanță a dispozitivelor compatibile cu standardul RDP/VNC (Remote Desktop).

 

O revizuire a aplicației mobile complementare SRM, DS router, oferă o experiență îmbunătățită de gestionare a rețelei în timp ce sunteți în mișcare. Versiunea 2.06 aduce pe smartphone funcționalități care anterior erau exclusiv SRM, inclusiv crearea de noi rețele wireless, configurarea filtrării web și a controlului parental, setarea schemelor de control al traficului și multe altele. RT6600ax poate fi achiziționat incepand de astazi la nivel global. Pretul acestuia fiind de ~

 

 

Atat NAS-urile cat si HDD/SSD de la Synology se pot achizitiona in Romania de la PC Garage ( vezi oferta )eMAG ( vezi oferta )CEL.ro ( vezi oferta ) si evoMAG ( vezi oferta ). Toate link-urile din acest articol sunt de afiliere, iar prin achizitia din ele ajutati functionarea blogului. Multumim!Ghidul IT 2020 ©