BenQ X3000i cu tehnologie 4LED- Videoproiector rezolutie 4K pentru pasionatii de jocuri

BenQ anunţă modelul X3000i, oferind cea mai bună experiență audiovizuală în acest segment ( modelul din 2021 este X1300i ). Pasionaţii de gaming din întreaga lumea se pot bucura de un proiector ce furnizează un spectru de culoare DCI-P3 înproporție de 100%, tehnologie CinematicColor, sistem audio avansat de la treVolo și un input lag de doar 4ms, totul pentru o experiență cât mai realistă.

 

Frontal

Pentru o experiență de joc cât mai captivantă, X3000i oferă culori atent calibrate, o rezoluție 4K UHD și o luminozitate de 3000 lumeni. Contrastul ridicat de 500.000:1 este optimizat cu algoritmi Dynamic Black, putând afișa conținut HDR. Cu suport pentru conținut HDR10/HLG, X3000i asigură performanțe vizuale ce pot reprezenta un etalon de calitate, în timp ce sursa de lumină 4LED cu calibrare automată a culorii garantează ani buni de utilizare.

 

Pe lângă imaginea de bună calitate pe care X3000i o oferă prin tehnologiile folosite, jucătorii pot experimenta și sistemul audio treVolo format din 2 difuzoare de 5W fiecare și îmbunătățite de Bongiovi DSP (procesor de semnal digital) printr-un algoritm stereo dinamic. Sunetul poate fi transmis şi către un sistem audio extern prin HDMI eARC.

 

Lateral-Spate.

 

X3000i oferă moduri prestabilite de gaming, concepute special pentru fiecare tip de joc. Astfel, gamerii se pot bucura de o experiență de joc avansată, fiind înconjurați simultan de o imagine dedicată profilului de gaming, dar și de un sunet bogat și plin de detalii, diferit în funcție de modul ales. Aceste setări atent calibrate sunt disponibile pe modelele TK700STI și TK700, precum şi pe seria TK sau TH, completând o gamă de proiectoare dedicate jocurilor.

 

Cu un design dinamic, proiectorul completează decorul oricărui gamer, având și un zoom reglabil de până la 1.3x, keystone 2D și o conectivitate bogată. Sursa de lumină 3LED oferă peste 30.000 de ore sau 10 ani de funcționare, oferind culori vibrante și o calitate superbă a jocurilor, fără costuri suplimentare pentru înlocuirea lămpii.

 

 

Proiectoarele BenQ sunt disponibile in Romania la PC Garage ( vezi oferta )eMAG ( vezi oferta ) evoMAG ( vezi oferta ) si CEL.ro ( vezi oferta ). Link-urile din acest articol sunt de afiliere, iar daca le folositit sustineti blogul!


Tagged:


Ghidul IT 2020 ©