Lumea se deschide cu Galaxy Z Fold3 și Galaxy Z Flip3 5G

Samsung a deschis astăzi următorul capitol în inovația dispozitivelor pliabile cu două smartphone-uri noi, Galaxy Z Fold3 5G și Galaxy Z Flip3 5G. Ambele sunt smartphone-uri pliabile premium construite cu ajutorul inovațiilor emblematice, pe care utilizatorii Samsung au ajuns, deja, să le îndrăgească și să le aștepte. Pentru cei care au nevoie de un dispozitiv complet, atât pentru productivitate, cât și pentru experiențe surprinzătoare de divertisment, Z Fold3 este o adevărată sursă de multitasking cu performanțe de nivel superior, un display Infinity Flex de 7,6 inci neîntrerupt, dispunând și de primul suport S Pen pentru un smartphone pliabil. Pentru cei care își doresc să îmbine stilul cu specificațiile premium, Z Flip3 este dispozitivul ideal. Acesta se remarcă printr-un design elegant, compact, care încape perfect în buzunar.

 

Z Fold3 și Z Flip3 dispun de rezistență la apă IPX8, astfel încât utilizatorii nu mai trebuie să se îngrijoreze dacă sunt prinși în ploaie, spre exemplu. Ambele dispozitive sunt, de asemenea, echipate cu noua noastră carcasă din aluminiu (Armor Aluminum) – cel mai puternic aluminiu utilizat vreodată pe un smartphone – împreună cu cel mai dur Corning Gorilla Glass Victus pentru a proteja împotriva zgârieturilor și a căzăturilor accidentale.

 

 

Utilizatorii trebuie doar să extindă noul Z Fold 3 pentru a se scufunda în experiențe de vizionare de tip teatru și pentru a rămâne captivați pe deplin de conținutul preferat pe ecranul neîntrerupt Infinity Flex de 7,6 inci. Acum, utilizatorii pot experimenta o navigare și o interacțiune și mai rapidă cu dispozitivul cu ajutorul ratei de reîmprospătare adaptivă Super Smooth 120Hz, atât pe ecranul principal, cât și pe cel secundar. Pentru prima dată pe seria Galaxy Z, Samsung aduce îndrăgita tehnologie a seriei Note pe Z Fold3: funcționalitatea S Pen. Z Fold3 este construit cu un design mai elegant, mai subțire și mai ușor, pentru o portabilitate chiar mai bună decât cea a lui Galaxy Z Fold2. Acesta vine într-o gamă de trei culori atemporale: Phantom Black, Phantom Green și Phantom Silver.

 

Z Flip3 le permite utilizatorilor să se exprime prin intermediul unor opțiuni de culoare îndrăznețe, a unui design elegant și a unor caracteristici premium. Prin alegerea a patru culori la modă – Cream, Green, Lavender și Phantom Black – și, în plus, noi carcase cu inel care facilitează o mai bună prindere și pliere a telefonului, Z Flip3 este un adevărat dispozitiv de exprimare personală. Pentru cei care sunt în căutare de și mai multe opțiuni de culoare potrivite stilului lor, Samsung.com are și culori exclusive, precum Gri, Roz și Alb

 

 

Ecranul principal reproiectat al lui Z Flip3 este acum de patru ori mai mare și facilitează vizualizarea notificărilor și a mesajelor fără a fi nevoie de a-l deschide. Utilizatorii pot ține pasul cu programul lor, pot verifica vremea și își pot monitoriza numărul zilnic de pași cu widget-uri noi de pe ecranul principal sau pot sincroniza imaginea de fundal a ecranului principal cu nuanța de culoare a noilor Galaxy Watch4 și Galaxy Watch4 Classic pentru un aspect asortat. Iar acum, cu Samsung Pay încorporat direct pe ecranul principal, cumpărăturile din mers nu au fost niciodată mai ușoare.

 

Z Flip3 este, de asemenea, creat pentru a le oferi utilizatorilor cele mai bune capacități de surprindere și partajare a amintirilor. La pachet cu unele dintre cele mai noi funcții ale camerei, utilizatorii pot face și mai multe selfie-uri uimitoare fără să-și folosească mâinile cu Flex Mode. Sau pot păstra dispozitivul pliat și realiza o fotografie rapidă – și acum, chiar și un videoclip – chiar de pe ecranul principal, utilizând funcția Quick Shot îmbunătățită printr-un dublu click pe tasta de pornire a telefonului Z Flip3. În plus, derularea și partajarea sunt super netede, datorită noii rate de reîmprospătare adaptive de 120Hz a lui Z Flip3.

Prețuri și disponibilitate

 

Samsung se angajează să le ofere cât mai multor utilizatori acces la experiența pliabilă unică. De aceea, compania oferă ambele dispozitive Galaxy Z la cele mai bune prețuri. Galaxy Z Fold3 vine cu preț recomandat începând de la 8.899 RON și Galaxy Z Flip3 la un preț recomandat începând de la 5.199 RON.  Galaxy Buds2 vor fi comercializate cu prețul recomandat de 749 RON, cel mai accesibil preț din gama Samsung Buds. Galaxy Z Fold3 și Z Flip3 vor fi disponibile la precomandă începând cu 11 august și vor fi lansate pe 27 august începând cu anumite piețe, precum SUA, Europa și Coreea.

 

 

In Romania produsele Samsung sunt disponibile pentru comanda la PC Garage ( vezi oferta ) eMAG ( vezi oferta ) evoMAG ( vezi oferta ) si CEL.ro ( vezi oferta ).  Link-urile din acest articol sunt de afiliere, iar daca le folositit sustineti blogul ( daca doriti ). Va multumesc!

 

 

 

 Ghidul IT 2020 ©