AMD anunță noua serie Radeon PRO W6000 pentru workstation

AMD a anunțat seria Radeon PRO W6000 pentru stațiile de lucru, ce oferă performanțe excepționale, stabilitate și fiabilitate utilizatorilor. Noile produse dedicate graficii sunt proiectate și optimizate pentru a face față celor mai solicitante activități, precum: scheme grafice pentru design interior și exterior, simulări virtuale din domeniul ingineriei ori celor mai avansate aplicații pentru editare foto și video.

 

 

Construită pe arhitectura AMD RDNA 2 ( tehnologie care stă la bază computerelor de înaltă performanță, laptopurilor și noilor generații de console de gaming), noua seria are în gama sa:

 

O scurta lista cu specificatii.

 

 

Iată care sunt cele mai importante caracteristici ale celor mai noi plăci grafice din seria Radeon W6000:

 

  • Arhitectura AMD RDNA 2 – Construită pe tehnologia de 7 nm, AMD RDNA 2 introduce o serie de performanțe grafice la cele mai înalte niveluri
  • AMD Infinity Cache – Până la 128 MB de memorie cache de ultimă generație integrată în matrița GPU care va reduce latența și consumul de energie, permițând ca AMD Radeon PRO W6800 să furnizeze cea mai mare performanță de procesare grafică existentă în prezent
  • Smart Access Memory – oferă performanțe mai mari la combinarea plăcilor grafice din seria AMD Radeon 6000 cu noile procesoare AMD Ryzen 5000 ori cu AMD Ryzen 3000
  • AMD Radeon PRO Viewport Boost – Proiectat pentru cele mai dificile randări video și pentru a crește numărul de frameraturi.
  • Certificat pentru aplicațiile profesionale de top – AMD continuă să lucreze cu principalii furnizori de aplicații software pentru a garanta că plăcile grafice AMD Radeon PRO sunt construite pentru  a rezista mediilor solicitante 24/7 . De asemenea, plăcile video sunt testate pentru a îndeplini standardele de top, oferind stabilitatea și fiabilitatea cerute de utilizatorii stațiilor de lucru. Lista aplicațiilor certificate poate fi găsită aici.

 

 

 

Placile prezentate ar trebui sa fie disponibile incepand cu inceputul lunii Iulie, dar momentan nu se stiu detalii clare despre pret si dispoinibilitate. Sper sa va pot da detalii cat mai multe in curand. Seria Radeon Pro 6000 este aici sa ofere performanta si eficienta pentru noile proiecte ale creatorilor de continut. Placile Video Radeon si Radeon Pro se pot achizitiona in Romania de la PC Garage ( vezi oferta )eMAG ( vezi oferta ) evoMAG ( vezi oferta ) si CEL.ro ( vezi oferta ).  Link-urile din acest articol sunt de afiliere, iar daca le folositit sustineti blogul!

 

 

 Ghidul IT 2020 ©