PC Garage lansează propriul brand de carcase AlphaGear

PC Garage a anunțat lansarea AlphaGear – propria marcă de carcase, prin care își propune să ofere pasionaților de jocuri un raport calitate/preț cât mai bun. Mergând pe acest principiu, PC Garage lansează acum AlphaGear – propria marcă de carcase, ce conține pentru început trei modele: Sentinel, Archon și Oathkeeper.

 

AlphaGear Sentinel – cel mai accesibil model al gamei, cu un preț recomandat de numai 269,99 Lei, adoptă formatul Middle Tower ce poate adăposti plăci de bază mITX, mATX și ATX, ceea ce o face potrivită pentru o mare varietate de sisteme. Ea permite montarea de coolere CPU înalte de până la 160mm, de plăci video lungi de până la 300mm și conține 2 locașuri pentru unități de stocare de 3,5” sau 3 pentru 2,5” (2 sunt convertibile din cele de 3,5”). Fluxul de aer este asigurat de nu mai puțin de 4 ventilatoare de 120mm, utilizatorul având posibilitatea de a adăuga, separat, încă 2.  Pe panoul frontal, se află 2 porturi USB 2.0, 1 USB 3.0 și cele 2 jack-uri de 3,5” pentru căști și microfon.

 

Sentinel pare sa aiba un airflow destul de mic.

 

Cu un preț recomandat de 359,99 Lei, modelul intermediar Archon Clear permite montarea de plăci video mai lungi, de până la 380mm și a până la 4 unități de stocare – 2 de 3,5” și 2 de 2,5”. În plus, panoul lateral transparent este confecționat de această dată din sticlă, iar flexibilitatea în ceea ce privește răcirea cu apă este îmbunătățită. Astfel, este permită montarea unui radiator de până la 360mm pe partea frontală, 240mm pe cea superioară și respectiv 120mm pe cea din spate. Și de această dată, modelul este livrat cu 4 ventilatoare de 120mm, plus posibilitatea de a adăuga încă 2. Pe panoul frontal se află 2 porturi USB 3.0 și 2 conectori de 3,5”.

 

Ariflow frontal din Archon se face pe lateral.

 

Vârful de gamă Oathkeeper are un preț recomandat de 449,99 Lei și este cel mai încăpător model ce poartă sigla AlphaGear by PC Garage. Aceasta permite montarea de coolere CPU înalte de până la 180mm și de plăci video lungi de până la 400mm. În plus, este posibilă instalarea a două radiatoare cu apă de până la 360mm, plus un al treilea de până la 240mm, iar celor 4 ventilatoare de 120mm incluse standard li se mai pot adăuga încă 5 de 120 sau 140mm. De asemenea, a fost extins suportul pentru plăci de bază până la formatul E-ATX, iar pe panoul frontal și-a făcut apariția și un port USB 3.1 Tip-C.

 

Modelul nr 3 arata cel mai bine, acesta avand mesh pe fata.

 

Toate cele 3 modele beneficiază de o perioadă de garanție de 24 luni, dispun de opțiuni pentru Wire Management și permit asamblare Premium și Gold ( vezi serviciile PC Garage ). Toate link-urile din acest articol sunt de afiliere, iar prin achizitia din ele ajutati functionarea blogului. Pentru cei care vor sa ajute dezvoltarea blogului pot sa ne sustina si pe platforma BuyMeACoffee ( vezi posibilitati )Ghidul IT 2020 ©