Synology intră pe piața de HDD-uri – Lanseaza modele Synology HAT5300 de 8 – 12 si 16 TB

Synology intră de astăzi  şi pe piața HDD-urilor prin lansarea modelelor HAT5300. Aceste unităţi sunt concepute special pentru companiile care solicită un nivel ridicat de performanță și fiabilitate maximă. Disponibile în capacități de 8TB, 12TB și 16TB, primele HDD-uri lansate de Synology sunt unităţi specializate să ofere performanţe optime pentru mediile cu cerinţe ridicate de stocare. Aceste HDD-uri vin cu interfata SATA 3 si pot fi folosite atat pentru NAS-uri enterprise, dar si pentru NAS-uri SMB.

 

 

Unitățile Synology HAT5300 oferă o viteză de până la 274MB/s, fiind cu 23% mai rapide la viteza de citire secvențială în comparație cu alte unități din aceeași clasă. De asemenea, noile unităţi HDD oferă un volum de lucru de 550TB pe an, iar MTFF-ul declarat este de 2.5 milioane de ore. La capitolul siguranţă a datelor, avem disponibilă tehnologie cache cu scriere persistentă, ce se asigură că datele stocate nu vor fi corupte în cazul unei pierderi bruşte de energie. Astfel, datorită acestor caracteristici, unitățile HAT5300 sunt construite pentru a excela în mediile de afaceri 24/7.

 

SSD-urile SAT5200 de 2.5 inch ( vezi review ).

 

 

HDD-urile Synology HAT5300 vin in variante de 8, 12 si 16 TB, iar pe viitor ne putem astepta si la variante mai mari. Cei de la Synology mi-au comunicat ca folosesc HDD mecanice Toshiba Enterprise cu firmware custom. Acest firmware este aprobat si dezvoltat de Synology, deci acestia nu par doar sa puna eticheta. Echipamentele Synology sunt disponibile in Romania la PC Garage ( vezi oferta )eMAG ( vezi oferta ) evoMAG ( vezi oferta ) si CEL.ro ( vezi oferta ). Link-urile din acest articol sunt de afiliere, iar daca le folositit sustineti blogul!

 

 

 



Ghidul IT 2020 ©